Herkes nickinin hikayesini anlatsın

benimkini hikayesi en sevdiğim harfleri birleştirdim biraz fransız biraz alman birazda ingilizce karışımı oldu de rank kullanıyorum bi tane ******** nickimi çalmış o yüzden de kayra yaptım sizin
İTS A ME MARYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
dedim mario değil de okunduğu gibi mi koysam dedim görüyorsunuz

Ercüment Çözer çok uzundu bende Ercü yaptım.

1614684072188.png

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ciri
sahabe ve lykia nın birleşimi
(edit sanatsal bir çalışma oldu bu ismi bulmak )

Ben de online bi oyuna başlıcaktık. Arkadaşlar nickini söylüyordu bnde o sırada düşünüyodum, sonra tişörtümün arkasında esquared yazıyodu. Arkadaşım da sende bunu yap iyi gözüküyo falan dediler o şekilde her oyunda bu nicki koymaya çalışırım.

Propagandalardan sıyrılmış kaynakları okudum ve adamın boş bir adam olmadığına kanaat getirdim :) O yüzden nickime koydum , haindir diyen olursa açıklıyorum , verdiği tepkiye göre karşı tarafa duyduğum saygı değişiyor direkt engel atmaya bile gidebiliyor bir nevi insan süzgeçi

benimkini hikayesi en sevdiğim harfleri birleştirdim biraz fransız biraz alman birazda ingilizce karışımı oldu de rank kullanıyorum bi tane ******** nickimi çalmış o yüzden de kayra yaptım sizin
Mükemmel İngilizce si olan arkadaşlarım bana Thİs iT diyerek kendilerince hayvan derlerdi, FeEdBaCk ise Ben 10 Omniverse den. Büyük başlayıp küçük bitmesi ise arkadaşlarıma ithafen :).

foruma ilk kayıt olurken adımı soyadımı yazcaktım soyadımın bir kaç harfini yazmamış klavye tahacel oldu nickim oda zamanda forum üyeleriyle birlikte TahaJel oldu oyunlardaki nickimde bu oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,393
Üyeler
185,720
Son üye
wraithh
Geri