Neler Yeni

Herkes Şu An Ki Wallpaperini Atsın Ve Linkini

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,687
İsim
Cengiz
Haklısın Bu Arada
Ezberledim kanka hepsinde aynı argümanlar aynı cevaplar hele abdulhamiti över hepside özellikle bu kadar toprak kaybetmiş savaşmadan bir padişahı özellikle sevmeleride ayrı gariptir

MufasaBoss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Şahin
Ezberledim kanka hepsinde aynı argümanlar aynı cevaplar hele abdulhamiti över hepside özellikle bu kadar toprak kaybetmiş savaşmadan bir padişahı özellikle sevmeleride ayrı gariptir
Osmanlıyı Severim Ama Osmanlı Severler Hep Şunu Yapıyor Atatürk Bir Zamanlar Osmanlı Subayıydı Hahahahh Diye Tiktok Videoları Atıyorlar Çok Komiğime Gidiyor :kekw: :kekw: :kekw:

The Semih

80+ Gold
kral siz tüm atatürkçüleri osmanlı düşmanı olarak kafada kodlamışsınız sorma nedeninde bu yüksek ihtimal :D Şimdi diceksin o kadar padişah var hepsi zamanında çok büyük şeyler yapmış anlatacan duracan ama atatürk'e gösterilen saygı kadar osmanlıya gösterilmiyor dicen dimi :D
Yok öyle düşünmüyorum türk tarihi diyince aklına osmanlı gelmiş senin, benim soru genel türk tarihi hakkındaydı. Ayrıca atatürkle alakası yok sorunun. Herkesin düşüncesi aynı olmak zorunda değil, kendimden örnek vereyim bende okuldaki eğitimlerden sonra atatürkçü gibi birşeydim, sonradan komple türk tarihine merak sardığımda güneş sisteminden galaksilere açılmış gibi hissettim, bu herkeste oluyormu olmuyormu diye merak ediyorum sadece. Olayı farklı yerlere çekmeyin dostum benim yaşım 26 çocukça tartışma yapmam burda merak etme.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,687
İsim
Cengiz
Yok öyle düşünmüyorum türk tarihi diyince aklına osmanlı gelmiş senin, benim soru genel türk tarihi hakkındaydı. Ayrıca atatürkle alakası yok sorunun. Herkesin düşüncesi aynı olmak zorunda değil, kendimden örnek vereyim bende okuldaki eğitimlerden sonra atatürkçü gibi birşeydim, sonradan komple türk tarihine merak sardığımda güneş sisteminden galaksilere açılmış gibi hissettim, bu herkeste oluyormu olmuyormu diye merak ediyorum sadece. Olayı farklı yerlere çekmeyin dostum benim yaşım 26 çocukça tartışma yapmam burda merak etme.
sorun yok hocam bende zamanında atatürkçü idim daha sonra mrk sardım şuanda atatürkçüyüm aynı zamanda türk milliyetçisiyim diyim benimde ilgimi çekiyor

sorun yok iyi forumlar

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,841
İsim
uwu
1742064387799.png

önceki sezondan kalma tekli rank kastım . mavi ile işaretlenmiş yerler pandaların yerleriydi

The Semih

80+ Gold
sorun yok hocam bende zamanında atatürkçü idim daha sonra mrk sardım şuanda atatürkçüyüm aynı zamanda türk milliyetçisiyim diyim benimde ilgimi çekiyor

sorun yok iyi forumlar
Tarihte belirli yerlere şıkışık kalanlar senin yazdığını yapıyor, beni onlarla karıştırmışşın ben napolyon, timur, cengizhan, vikingleri felan, onlarıda okudum hep genel tarihi araştırmak hoşuma gidiyor. Sonuçta dünyada birtek osmanlı yoktu yani buralardan tartışma çıkarma mantıklı değil. Tek bir bayrak var birsürü komutan tutup taşımış bu zamana kadar ama kökenlerimizde Türküz.

Mesela en sevdiğim komutan Attila benimde adamın yaptıkları zamanına göre zalimce olsada keşke böyle insanlar olsa diyorum. Koskoca papaya diz çöktürmüş Türk hükümdar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Ali
Steam
https://steamcommunity.com/id/aliyasiny65/
Steam ID
aliyasiny65
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Ali
Steam
Steam ID
aliyasiny65

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
1742064949630.png

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sarp Yılmaz
Bir de yeni türediler ya eskiden kimse Atatürk'e laf atmıyordu saygısını gösterip geçiyordu son 2-3 senede kudurmaya başladılar iyice.
Mesaj otomatik birleştirildi:

adami bide begenmiyolar bugun bu ınternetı kullanabiliyosak onun sayesınde
Yüce rabbim benim canımdan alsın ona versin kızım yada oğlum olsa adı şimdiden hazır Allah bana onunla tanışarak şeref bulmayı nasip etsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Ali
Steam
Steam ID
aliyasiny65
Yüce rabbim benim canımdan alsın ona versin kızım yada oğlum olsa adı şimdiden hazır Allah bana onunla tanışarak şeref bulmayı nasip etsin.
he vala allah devletimize zeval vermesin kahrolsun koministler koministlerin iki yakasi bi araya gelmesin ins 🤲🤲🤲
reis herseyi düzeltcek arkadaslar dogdugumdan beri akpliyim valla ölene kadar reis baska partiye veren eller kirilsin allahim 🤲🤲🤲

Top Bottom