Hero Dash 125 Motor kaça satılır?

antilag

80+
Reaksiyon skoru
7
Selamlar, aktif olarak Hero Dash 125 kullanıyorum. Motoru 5 ay önce 2. el olarak 13.200 km’de satın aldım, şu an 13.500 km’de. Düzenli bakımını yapıyorum, aldığım kişi de motoru yaklaşık 9 ay yatırmıştı, gerekli bakımlarını o gün yaptırıp o zamandan beri sorunsuz şekilde kullanıyorum. Şimdi manuel vitese geçmek istediğim için satmayı düşünüyorum. İlanlara baktığımda 50-75 bin TL arası fiyatlara koyulmuş, ben de 65 bin TL olarak düşündüm. Sizlerin de tavsiyelerini almak isterim.

6 ay önce 2500km 50.000 liraya sattık (hero bayiisiydik) bayiiliği sonlandırdık motorlar satılmıyor parça gelmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde ben geçen pazar biraz turlayayım dedim pcxle 110km yapmışım 5 ayda 300km tek mi gitiniz hocam :D

6 ay önce 2500km 50.000 liraya sattık (hero bayiisiydik) bayiiliği sonlandırdık motorlar satılmıyor parça gelmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde ben geçen pazar biraz turlayayım dedim pcxle 110km yapmışım 5 ayda 300km tek mi gitiniz hocam :D
Hocam ilk motorum olduğu için anca mahallelerde turladım çok binmedim bakkal, market alışverişlerine falan gittim yani :D.

Km yüksek 50 binden yukarı satılmaz. Bende 2300kmde var bugün satmaya kalksam 60 bin anca eder.

Km yüksek 50 binden yukarı satılmaz. Bende 2300kmde var bugün satmaya kalksam 60 bin anca eder.
50YE ALICI CIKARSA ÖPÜP BASINA KOYSUN YARIM EKMEK ET DÖNER VEYA TAM EKMEK TAVUK DÖNER ISMARLASIN ALICIYA

Geri