Elon 80+ Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 68 Dahası Reaksiyon skoru 12 İsim Efe Çakıroğlu 21 Ağustos 2023 #1 Pc de Pixeller Keskin Değil Puslu Veriliyor Ve Herz im Olması Gerekenden Daha Düşük Ekran Kartı Driverımı da güncelledim fakat hiçbir şey değişmedi :/
Pc de Pixeller Keskin Değil Puslu Veriliyor Ve Herz im Olması Gerekenden Daha Düşük Ekran Kartı Driverımı da güncelledim fakat hiçbir şey değişmedi :/
A Asklepios 80+ Bronze Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 516 Dahası Reaksiyon skoru 167 İsim Bedri Taha CAN 21 Ağustos 2023 #2 monitörü yeni mi aldınız veya farklı bi monitörle denediniz mi Upvote 0 Downvote
ZeRRaen 80+ Bronze Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1,944 Dahası Reaksiyon skoru 746 Konum Burdurland İsim Arda İlgilendiği Kategoriler FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı , Instagram ardazeren025 Twitter arda Discord ZeRRaen#9836 21 Ağustos 2023 #3 Hangi monitörde yaşadın bunu? Gelişmiş ayarlardan mı değiştiriyorsun ayarları yoksa NVIDIA arayüzünden mi? Monitörden keskinlik ayarlarına baktın mı? Upvote 0 Downvote
Hangi monitörde yaşadın bunu? Gelişmiş ayarlardan mı değiştiriyorsun ayarları yoksa NVIDIA arayüzünden mi? Monitörden keskinlik ayarlarına baktın mı?
Elon 80+ Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 68 Dahası Reaksiyon skoru 12 İsim Efe Çakıroğlu 21 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 20 kere fln ekran kartını driverını sildim yükledim ve razer in cortex adında bir performans uygulamasının bu soruna yol açtığı kanaatine vardım. Cevaplarınız için teşekkür ederim. <3 Upvote 0 Downvote
20 kere fln ekran kartını driverını sildim yükledim ve razer in cortex adında bir performans uygulamasının bu soruna yol açtığı kanaatine vardım. Cevaplarınız için teşekkür ederim. <3