- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 14,341
Hesabı çalıp e-posta ve şifreyi değiştirip bırakmış başka hiç bir şeye ellememiş topik. YouTube'da olan hesap çalma videolarına kadar düştüm yardım edin yaw.
Uzantısı (Gmail , Hotmail falan işte)nedir mailinin? Direkt Microsoft ya da Outolook üzerinden Epostanın şifresini değiş daha sonra facebook şifre yenilemesi isteHesabı çalıp e-posta ve şifreyi değiştirip bırakmış başka hiç bir şeye ellememiş topik. YouTube'da olan hesap çalma videolarına kadar düştüm yardım edin yaw.
Facebooka mail at hesabımı çalıp bilgilerimi değiştirdi diye .Hesabı çalıp e-posta ve şifreyi değiştirip bırakmış başka hiç bir şeye ellememiş topik. YouTube'da olan hesap çalma videolarına kadar düştüm yardım edin yaw.
Benimki gmail idi ama hangi türlü değişmiş bilmiyorum. Yani şu an outlook bile olabilirUzantısı (Gmail , Hotmail falan işte)nedir mailinin? Direkt Microsoft ya da Outolook üzerinden Epostanın şifresini değiş daha sonra facebook şifre yenilemesi iste
Facebook u alamayacaksam ne anlamı olur ki ?Microsoft hesabınızın parolasını değiştirme Buradan değiştir şuan Facebook'a elleme
Adam e postanı ele geçirmezse Facebook'u alacaksın...Facebook u alamayacaksam ne anlamı olur ki ?