Neler Yeni

Hesabımı bu mailden tamamen silebilir misiniz?

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Yarın bu üyeliği yaptığım maili tamamen verip epic hesabımı satacağım. Olur da foruma girerse bu hesaba giriş yapmasını, kullanmasını istemiyorum. Hesabım perma ban yesin demiyorum yanlış anlamayın sadece hesabın bu maille bağlantısı kesilsin.

Hesaba tekrar giriş yapmama gerek kalmayacak zaten. Uzun süre forum kullanmayacağım.

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Kendin değiştirebilirsin.

Maeve Wiley

80+ Bronze
Mailini değiştir bu kadar basit.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Yarın bu üyeliği yaptığım maili tamamen verip epic hesabımı satacağım. Olur da foruma girerse bu hesaba giriş yapmasını, kullanmasını istemiyorum. Hesabım perma ban yesin demiyorum yanlış anlamayın sadece hesabın bu maille bağlantısı kesilsin.

Hesaba tekrar giriş yapmama gerek kalmayacak zaten. Uzun süre forum kullanmayacağım.
Dostum bunun için yöneticilerle özel olarak iletişime geçmek varken neden konu olarak açtın?

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum bunun için yöneticilerle özel olarak iletişime geçmek varken neden konu olarak açtın?
Nasıl iletişime geçiliyor bilmiyorum. Bilen biri yöneticilere iletirse sevinirim.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Nasıl iletişime geçiliyor bilmiyorum. Bilen biri yöneticilere iletirse sevinirim.
Mehmet yılmaz'ın profiline girdikten sonra "konuşma başlat" diyerek özel mesaj atabilirsin.

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Sağ üstten ismine bas, hesap detayları de ordan e posta değiştir var ordan yapabilirsin.

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mehmet yılmaz'ın profiline girdikten sonra "konuşma başlat" diyerek özel mesaj atabilirsin.
Konu linkini attım dediğiniz yerden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hesaptan çıkıyorum daha da girmeyeceğim. Hesabı kapatın lütfen hesabı sattığım adam DA forum kullanıyorsa hesabı mahveder, bu haliyle kalsın hesap kimse giremesin daha hesaba…

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Konu linkini attım dediğiniz yerden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hesaptan çıkıyorum daha da girmeyeceğim. Hesabı kapatın lütfen hesabı sattığım adam DA forum kullanıyorsa hesabı mahveder, bu haliyle kalsın hesap kimse giremesin daha hesaba…
dediğimi yaptın mı ? email değiştirmeyi.

Top Bottom