Neler Yeni

Hesabımı dondurdum ama şuan geri açamıyorum :(

2mApoo

80+ Silver
Bildiğim kadarıyla kapattıktan 24 saat sonra geri açabiliyorsun beklemen gerekecek.
Yani ben bu sıralar dondurmuştum. Birazdan denersem açılır mı yani ?
Bir arkadaş sürekli giriş yapmaya çalışma demişti o yüzden beklesem mi, denesem mi karar veremedim açıkçası
Mesaj otomatik birleştirildi:

anladım hocam. bence kafa dinlemek için minecrfat oynayın sarar
Az önce ücretsiz bir şeklide bir arkadaştan Far Cry 4 aldım. Az önce indirmesi bitti onla kafayı dağıtacam hocam :D

LaketrooS

80+ Silver
Bir arkadaş sürekli giriş yapmaya çalışma demişti o yüzden beklesem mi, denesem mi karar veremedim açıkçası

Az önce ücretsiz bir şeklide bir arkadaştan Far Cry 4 aldım. Az önce indirmesi bitti onla kafayı dağıtacam hocam :D
onu sen mi aldın. tebrikler knk

firatyegin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Fırat Yeğin
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Donanım, Yazılım

Açılabilir geçtiğimiz sene bende bu durumu yaşadım. Dondurduktan ancak 24 saat sonra geri açabildim sürekli giriş yapmayı denersen seni bot olarak algılayabilir ve hesabın sıkıntıya düşebilir biraz rahat bırak illaki düzelecek emin olabilirsin.

2mApoo

80+ Silver
onu sen mi aldın. tebrikler knk
Evet knk saolsun attı kral :D
Arada hesabı verimi oynaman için :D

Açılabilir geçtiğimiz sene bende bu durumu yaşadım. Dondurduktan ancak 24 saat sonra geri açabildim sürekli giriş yapmayı denersen seni bot olarak algılayabilir ve hesabın sıkıntıya düşebilir biraz rahat bırak illaki düzelecek emin olabilirsin.
Umarım dediğin gibi olur usta. Yeni hesap şimdiden açtım ama hala umut var. O zaman ben 24 saat daha bekliyim. Zaten dediklerine göre bu sıralar çoğu kişi aynı durumdan müzdaripmiş. Bizlik sorun değil yani

LaketrooS

80+ Silver

2mApoo

80+ Silver
far cry sevmiyorum ki ben :( bende dishonered indirdim az önce türkçe yama kurup oynicam
Laa ben bu oyunu ilk defa burak oyunda oynarken duymuştum. Tam bitirmedim ama güzel gibi bu arada :D
Co-Op özelliği varmı oyunun ? multi için ?

LaketrooS

80+ Silver
Laa ben bu oyunu ilk defa burak oyunda oynarken duymuştum. Tam bitirmedim ama güzel gibi bu arada :D
Co-Op özelliği varmı oyunun ? multi için ?
bilmiyorum k türkçe yama bulamadım sildim

2mApoo

80+ Silver
O kadar güzel oyunu türkçe yok diye sildin yani :D asdjfhakjsdhfkahsdkfhaskdf
Benim oyunlardan beklediğim maks. özellik "TÜRKÇE YAMA" :D

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Dün gece saatlerinde hesabımı dondurmak kararı aldım. Ama yaklaşık 1 saat sonra pişman olup geri açmak istediğimde "Üzgünüz bir hata oluştu. Lütfen birazdan tekrar deneyin" hatasını aldım.
Her türlü cihazdan girmeyi denedim ama sonuç aynı. İnstagrama mail attım ve dedikleri kriterlerde bilgileri verdim. (Fotoğrafım - kod- kullanıcı adı. vs.)
Nasıl hesabımı geri açabilirim ?
Bunu yaşayanlar yardımcı olabilirler mi?
Valla açamıyorsan bir şans var geri dönmemen için en iyi seçenek ama geri açmak istiyorsan birkaç gün bekle öyle açmayı dene

LaketrooS

80+ Silver

2mApoo

80+ Silver
Valla açamıyorsan bir şans var geri dönmemen için en iyi seçenek ama geri açmak istiyorsan birkaç gün bekle öyle açmayı dene
Aga haklısın bir fırsat olabilir bırakmak için ama başka insanlarla real dışında tek iletişim aracım. Ayrıca kendi youtube kanalım için trafikte alıyorum ordan. WP kullanmadığım için buna mecburum ama inşallah dediğin gibi birkaç güne açılır .

ama cidden olsa oynicaktım
Valo devam
Türkçe knk :D

Top Bottom