Neler Yeni

Hesaplarım Çalındı Şu An Güvende Miyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Görkem
Dün steam hesabımı çalıp şifre ve e-postayı değiştirmişlerdi. Bu sabah geri aldım ama 4 5 saat önce Steam Hesabım kilitlendi ( Steam hesabını silme talebi oluşturulmuş ). Ardından desteğe bilet açtım 2 3 saat geçtikten sonra Papara hesabımdan 800 TL Discord harcaması yapmaya çalışıldı bütün papara kartlarımı iptal ettim. Bütün maillerimin şifresini değiştirdim 2 adımlı doğrulama faktörü ekledim. Bilgisayar ve Telefona format attım. Bilgisayara McAfee Plus kurdum. Yapmam gereken başka neler var önerirseniz sevinirim , ve diğer korkum ben Steame giriş yaparken bilgilerimi phishing yöntemi ile ele geçirirler mi diye korkuyorum.

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Talha Çelik
Hesabınız nasıl çalındı.Virüs nasıl girdi sisteme

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Görkem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hesabınız nasıl çalındı.Virüs nasıl girdi sisteme
Sanırım casus .exe uygulaması açtığım için girdi ama girdikten sonra 2 kere format attım ve bütün bilgilerimi değiştirdim

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
nerden bulaştı acaba korsan oyun falan mı indiriyorsunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Görkem
nerden bulaştı acaba korsan oyun falan mı indiriyorsunuz
Korsan oyun indirmedim ihtiyaç duymuyorum. Uygulamanın orijinali yerine rat rtojan içeren bir şey indirmiş olabilirim

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Korsan oyun indirmedim ihtiyaç duymuyorum. Uygulamanın orijinali yerine rat rtojan içeren bir şey indirmiş olabilirim
geçmiş olsun daha dikkatli olun hocam. Format atarken diskleri güzelce temizlediyseniz gitmiştir bence steam papara vs kullandınız uygulama banka bilgilerini değiştirin güncelleyin kafanız rahat olsun

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Mehmet Ali
Bütün hesaplarınız için her şey dahil iki faktörlü kimlik doğrulama seçeneğini kullanın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Görkem
geçmiş olsun daha dikkatli olun hocam. Format atarken diskleri güzelce temizlediyseniz gitmiştir bence steam papara vs kullandınız uygulama banka bilgilerini değiştirin güncelleyin kafanız rahat olsun
Bütün hesaplarınız için her şey dahil iki faktörlü kimlik doğrulama seçeneğini kullanın.
Şu an içinde oynadığım oyunlar olan ana hesabımın şifresini değiştirdim mailinide ama sadece csgo olan hesabın şifresini veya bilgilerini değiştiremiyorum hesabım kilitlendiği için steam destekten olumlu dönüş gelirse onuda direkt güncelleyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

bütün diskleri temizledim hocam

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Şu an içinde oynadığım oyunlar olan ana hesabımın şifresini değiştirdim mailinide ama sadece csgo olan hesabın şifresini veya bilgilerini değiştiremiyorum hesabım kilitlendiği için steam destekten olumlu dönüş gelirse onuda direkt güncelleyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

bütün diskleri temizledim hocam
tekrardan geçmiş olsun hakkımda kısmınız cok hoşuma gitti dızlıyorum helal edin :monkahmm:

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Görkem
Top Bottom