Neler Yeni

Hesapta Olağandışı Bir Etkinlik Algıladık Uyarısı

Komando41.

80+ Silver
arkadaşlar bannerlorda bitane eposta bağlamııştım Erişmeye çalıştığınız hesapta olağandışı bir etkinlik algıladık. Devam etmek için lütfen aşağıdaki talimatları uygulayın. telefonum bozuk uygulayamıyorum telefon doğrulamasını epic games yada bannerlord hesabıma bağlı olan uygulamaları nası bağlanıtısnının kesebilirm

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
E-postanızın bilgilerini hatırlıyorsanız bilgisayardan giriş yaparak deneyebilirsiniz. Direk maili ayırma yolu olacağını hiç sanmam ama ayarlardan doğrulamayı kapatma seçeneği bulunmalı...

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
BAKIN Bİ PLZ ne olum :D

Komando41.

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
E-postanızın bilgilerini hatırlıyorsanız bilgisayardan giriş yaparak deneyebilirsiniz. Direk maili ayırma yolu olacağını hiç sanmam ama ayarlardan doğrulamayı kapatma seçeneği bulunmalı...
AGA TELEFONUN EKRANI KIRIK DOĞRULAAM YAPAMIYORUM
Mesaj otomatik birleştirildi:

BAKIN Bİ PLZ ne olum :D
epic games heabı gidebilir

Komando41.

80+ Silver
Dediklerinize göre doğrulama e-mail adresinize gelmiyor mu? Maile geliyorsa farklı bir cihazdan giriş yapabilirsiniz.
onun için telefon lazım telefon ile doğrulama var sıkıntı ise telefonum kırı ktakabilceğim cihaz yok

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
Olağandışı etkinlikten kasıt neymiş ki hesabın şifresini veya mailini falan mı değiştirmeye çalışmışlar ?

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
onun için telefon lazım telefon ile doğrulama var sıkıntı ise telefonum kırı ktakabilceğim cihaz yok
Doğrulama telefona ne yolla geliyor? Google Authenticator vs. bir uygulama ise zor ama SMS vs. ise sim kartı başka bir cihaza takılabilir belki.

Komando41.

80+ Silver
Olağandışı etkinlikten kasıt neymiş ki hesabın şifresini veya mailini falan mı değiştirmeye çalışmışlar ?
aga bilmiyorum ben windowsumu değiştirdim onla ilgili olabilir şuanlık sıkıntı yok önlemleri alıyorum

Mojo jojo

80+ Silver
E-posta ayarlarından e-posta nı başka cihaza ekle.
ben öyle kurtarmıştım e-posta mı.

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
aga bilmiyorum ben windowsumu değiştirdim onla ilgili olabilir şuanlık sıkıntı yok önlemleri alıyorum
Mailin geliş tarihine bak. Eğer başka bir cihazdan oturum açtıysan onunla ilgili olmuş olabilir. Format attıktan sonra falan.

Komando41.

80+ Silver
Mailin geliş tarihine bak. Eğer başka bir cihazdan oturum açtıysan onunla ilgili olmuş olabilir. Format attıktan sonra falan.
umarım kurutlur bi steam gider bi bu rahat yok bana

Komando41.

80+ Silver
E-posta ayarlarından e-posta nı başka cihaza ekle.
ben öyle kurtarmıştım e-posta mı.
Doğrulama telefona ne yolla geliyor? Google Authenticator vs. bir uygulama ise zor ama SMS vs. ise sim kartı başka bir cihaza takılabilir belki.
hesabı kurtardım tşk edderim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,047,889
Üyeler
166,288
Son üye
babakralinyo
Top Bottom