I Auditore I 80+ Bronze Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1,093 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 1,218 Konum Firenze İsim Ahmet İlgilendiği Kategoriler Oyunlar, 16 Nisan 2021 #14 Komando41. yazmış: hesabı kurtardım tşk edderim Devamı için tıklayın... Ne olmuş ki, tam olarak anlayabildin mi?
Komando41. yazmış: hesabı kurtardım tşk edderim Devamı için tıklayın... Ne olmuş ki, tam olarak anlayabildin mi?
Komando41. 80+ Silver Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2,610 16 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Ahmet57 yazmış: Ne olmuş ki, tam olarak anlayabildin mi? Devamı için tıklayın... sanırım esk windows crakti değiştirdim yeni windowstan girince tehit falan algıladı hesap temiz baktım
Ahmet57 yazmış: Ne olmuş ki, tam olarak anlayabildin mi? Devamı için tıklayın... sanırım esk windows crakti değiştirdim yeni windowstan girince tehit falan algıladı hesap temiz baktım
I Auditore I 80+ Bronze Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1,093 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 1,218 Konum Firenze İsim Ahmet İlgilendiği Kategoriler Oyunlar, 16 Nisan 2021 #16 Komando41. yazmış: sanırım esk windows crakti değiştirdim yeni windowstan girince tehit falan algıladı hesap temiz baktım Devamı için tıklayın... Anladım. Ben de, o minecraft ile ilgili bir şey indirirken oldu sanmıştım.
Komando41. yazmış: sanırım esk windows crakti değiştirdim yeni windowstan girince tehit falan algıladı hesap temiz baktım Devamı için tıklayın... Anladım. Ben de, o minecraft ile ilgili bir şey indirirken oldu sanmıştım.
Komando41. 80+ Silver Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2,610 16 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #17 Ahmet57 yazmış: Anladım. Ben de, o minecraft ile ilgili bir şey indirirken oldu sanmıştım. Devamı için tıklayın... yok nindiremedim araya bunlar girince
Ahmet57 yazmış: Anladım. Ben de, o minecraft ile ilgili bir şey indirirken oldu sanmıştım. Devamı için tıklayın... yok nindiremedim araya bunlar girince