Neler Yeni

HG255's eski mi? (Değiştirirler mi ?)

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Selamlar, dün gece babam ile sabrımız taştı ve bilmem kaç yıllık modem için değiştirme talebinde bulduk. Sizce değiştirirler mi? Bildiğim kadarı ile artık yeni modeller var.

Birden fazla cihaz bağlandığında çöküyordu. Değiştirme talebinde bulunduk hangi modeli gönderirler?

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,127
İsim
Turuncu Keskin
Selamlar, dün gece babam ile sabrımız taştı ve bilmem kaç yıllık modem için değiştirme talebinde bulduk. Sizce değiştirirler mi? Bildiğim kadarı ile artık yeni modeller var.
Sanmıyorum, ücret talep ederler.

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modem arızası için gelmişlerdi, taksitle de alabilirsiniz gibi bir cümle kurmuşlardı, pahalıdır yüksek ihtimal 2. Ellere de yönelebilirsin.
Arıza yok fakat artık eskidi yani. Birden fazla cihaz bağlandığında kopmalar çökmeler yaşanıyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilmiyorum ama benim komşuma başvurduğunda hg255s yerine https://www.superonline.net/yardim/modemler/zte-zxhn-h267a bağlamışlardı.
Nasıl peki? Bir sorun yaşamışlar mı?

Squex

80+ Silver
Arıza yok fakat artık eskidi yani. Birden fazla cihaz bağlandığında kopmalar çökmeler yaşanıyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl peki? Bir sorun yaşamışlar mı?
Bende hg255s vardı onun yerine keenetic extra almıştım şuan onu kullanıyorum. Komşum da keenetic extra aldı. ZTE 5ghz'de kopma oluyor diyordu galiba tam hatırlamıyorum. Fakat hg255s den daha iyi diye biliyorum.

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende hg255s vardı onun yerine keenetic extra almıştım şuan onu kullanıyorum. Komşum da keenetic extra aldı. ZTE 5ghz'de kopma oluyor diyordu galiba tam hatırlamıyorum. Fakat hg255s den daha iyi diye biliyorum.
Keenetic çok pahalı ya. Şu an router olarak Tp-link F15C kullanıyorum fena değil fakat ana modem sorunlu olunca çok etkileniyor router.

Squex

80+ Silver
HG255s yerine ne alsan iyi bence. Modem odam dışında çekmiyor. Odamdan salona gidiyorum 2.4 ghz ile o da aşırı yavaş oluyor. Keenetic extra ile odamda olan router balkondan bile çekiyor.

Top Bottom