Neler Yeni

Hic bir partinin mitingine gidip o baskanin yakininda durdunuzmu

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ahmet köklü
2018 de bas partinin mitingi vardi. bizim orda.
Valla istedigi parti olsun her partinin mitingine katilirim insan cogunlugu ve internette cok konusulan birinin mitingibde yakinda durmak garip bir duygu.
Bas partinin baskaninin 30 metre lik bir uzaklik vardi aramizda Varmi arttiran :D

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
984
İsim
Ege
Valla istedigi parti olsun her partinin mitingine katilirim insan cogunlugu ve internette cok konusulan birinin mitingibde yakinda durmak garip bir duygu.
Bas partinin baskaninin 30 metre lik bir uzaklik vardi aramizda Varmi arttiran :D
ümit özdağ ile fotoğrafim var

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
517
İsim
Alperen Yılmaz
Büyük birlik partisinin o zamanki başkanı 5 yaşında falanım aldı beni omzuna utancımdan yerlere yıkıldım neredeyse habere falan bile çıktım o derece

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ahmet köklü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük birlik partisinin o zamanki başkanı 5 yaşında falanım aldı beni omzuna utancımdan yerlere yıkıldım neredeyse habere falan bile çıktım o derece
Ne guzel ne mutlu turkum diyenen biseyler deseydin gundeme otururdun iste vatan sizi unutmayacak vb. Diyecemde 5 yasinda cocuk dogru diyemezdi :D buyuk sansmis

MufasaBoss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Şahin
2023 De Teyzemle Meraktan AKP Mitingine Gitmiştim
Recep Tayyip Erdoğan
Yılmaz Tunç
Mehmet Şimşek
Dahil 10 Tane Bakan Gördüm O Gün 13 Yaşında Olmama Rağmen 4 Kere Üstümü Aradılar Elimdeki Pet Şişe Suyu Aldılar Dedim Niye Alıyon Cumhurbaşkanına Atarsın Diye Alıyoruz Abicim Demişlerdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,652
Üyeler
170,228
Son üye
Soydan42
Top Bottom