Sleeve ile taktım ya o dönemde düzgün psu yoktu tr de high power GD alıcaktım ama yetmedi param.iade etseydiniz hocam
Sleeve ile taktım ya o dönemde düzgün psu yoktu tr de high power GD alıcaktım ama yetmedi param.iade etseydiniz hocam
Sistem topla sat yapıyordum bir aralar.. bir tane PSU aldım eski bir sisteme takmak için. 1 hafta kullandım sonra bilgisayarı açtım aynen şöyle oldu: 10 saniye boyunca 10 kez tık tık tık tık tık sesi geldi ve sonra paat.. acayip patladı çok pis ses çıkmıştı kulağım 1 saat çınladıbaşlıktaki gibi merak ettim hiç böyle bişeye maruz kaldınızmı ama içinde iyi bir sistem varken
İlkokulda sınıfın bilgisayar işinden ben sorumluydum, o zaman hopörleri masaüstü bilgisayara bağlarken bir anda pat diye ses geldi sonra psudan koku geliyordu. O zamanlar benim pek bilgim yoktu bu konularda.başlıktaki gibi merak ettim hiç böyle bişeye maruz kaldınızmı ama içinde iyi bir sistem varken
Benim laptop un şarj cihazı patlamıştı şalter attı hattabaşlıktaki gibi merak ettim hiç böyle bişeye maruz kaldınızmı ama içinde iyi bir sistem varken
"Gerçek hayatta Cs:Go oynadım çok riskli oldu"rampage marka psu bilirmisiniz hocam
Ben oynuyorum aboooo kurdum bombaları"Gerçek hayatta Cs:Go oynadım çok riskli oldu"