Hiç sizede oldumu bu?

Ben ekrandan bahsetmiyorum içindeki parçaların kalitesinden ve fiyatından bahsediyorum biliyorum ekranın pahalı olduğunu burada müdürün abartmasından bahsediyorum 720p ekrana 4 k çözünürlük diyerek yalan söylemesinden bahsediyorum
Burda önemli olan ekran zaten öğrencilerin görmesi hâla gelmis ozellik diyosun aynen kardeşim hoca gta 5 giricek dersde sizle

Okulda akıllı tahta var. Ama bize fiyat belirten olmadı zaten bi işe yaramıyor. EBA (Eğitim bilişim ağını) anca açıyor.

Bizim okulda akıllı tahta vardı. Hemen ufak bişey öğretmenler ''Bu akıllı tahta 10.000 TL bişey olursa ödersiniz'' diyordu bi kere merak edip sistem özeliklerine baktım tahta 2.000 TL bile etmiyor ssd desen yok hdd var ama öldü ölcek ben diyorum içimden ''bumu 10.000 TL '' (o zamanlar rtx 2080 falan vardı + Fiyatlar düşüktü) 10.000 TL ye rtx 2080 li pc toplarım falan diyorum. Sizin okulunuz da akıllı tahta varmıydı varsada öğretmenleriniz böyle diyormuydu?
Bize 50000 TL diyorlardı o.O2

2.Nesil İ5 oluyor içinde :)

Bizim okulda akıllı tahta vardı. Hemen ufak bişey öğretmenler ''Bu akıllı tahta 10.000 TL bişey olursa ödersiniz'' diyordu bi kere merak edip sistem özeliklerine baktım tahta 2.000 TL bile etmiyor ssd desen yok hdd var ama öldü ölcek ben diyorum içimden ''bumu 10.000 TL '' (o zamanlar rtx 2080 falan vardı + Fiyatlar düşüktü) 10.000 TL ye rtx 2080 li pc toplarım falan diyorum. Sizin okulunuz da akıllı tahta varmıydı varsada öğretmenleriniz böyle diyormuydu?
Bizimki 25.000 diyor du o.O2 o.O2 o.O2 o.O2

Geri