sınıfta bi pc lerden anlayan bendim ne olsa ben oluyordum ve hala öyle canlı derste kahoot diye bi oyun oynuyoruz orda ben soruları bilince (ismim mustafa) mustafa sen hile açıyorsunDokunmatiği çalışmıyordu başlarda yarım yamalak yani. İşte sürekli ben açar kapatırdım bir gün dokunmatik baya kötü oldu sonra hoca bana hep sen açıyosun nasıl becerdin falan demişti . Dokunmatik her köşede lazer mi ne varmış işte onun üstüne silgi tozu gelmiş onları ben çıkarttım sonra çok bilmiş arkadaşlar açtı aaa yaptık ettik falan demişlerdi çok uyuz olmuştum kalibrasyon yaptılar düzeldi.
Kahootu bizde oynamıştık çok iyiyid hep 1 veya 2 oluyordum.sınıfta bi pc lerden anlayan bendim ne olsa ben oluyordum ve hala öyle canlı derste kahoot diye bi oyun oynuyoruz orda ben soruları bilince (ismim mustafa) mustafa sen hile açıyorsun
evet öyle diyorlardı içinde win 8 + 8gb ram birde adını unuttuğum bir işlemci vardı deli gibi kasıyordu dokunmatiği ise rezalet okumuyordu bile birde üstüne buna bir şey yapan olursa parasını öder 10bin tl demezmi bende hocalara ufak bir süpriz yapıp bunu oynatmıştım tahtada uzaktan kontrol ileBizim okulda akıllı tahta vardı. Hemen ufak bişey öğretmenler ''Bu akıllı tahta 10.000 TL bişey olursa ödersiniz'' diyordu bi kere merak edip sistem özeliklerine baktım tahta 2.000 TL bile etmiyor ssd desen yok hdd var ama öldü ölcek ben diyorum içimden ''bumu 10.000 TL '' (o zamanlar rtx 2080 falan vardı + Fiyatlar düşüktü) 10.000 TL ye rtx 2080 li pc toplarım falan diyorum. Sizin okulunuz da akıllı tahta varmıydı varsada öğretmenleriniz böyle diyormuydu?
bizde de vardı hocalar 20-30 bin tl diye abartıyolardıBizim okulda akıllı tahta vardı. Hemen ufak bişey öğretmenler ''Bu akıllı tahta 10.000 TL bişey olursa ödersiniz'' diyordu bi kere merak edip sistem özeliklerine baktım tahta 2.000 TL bile etmiyor ssd desen yok hdd var ama öldü ölcek ben diyorum içimden ''bumu 10.000 TL '' (o zamanlar rtx 2080 falan vardı + Fiyatlar düşüktü) 10.000 TL ye rtx 2080 li pc toplarım falan diyorum. Sizin okulunuz da akıllı tahta varmıydı varsada öğretmenleriniz böyle diyormuydu?
Topla o zaman ne duruyorsun?Bizde müdür 20.000 TL diyordu kırarsanız parasını verirsiniz diyordu ama markası Vestel siyah renkli dandik bir tahtaydı işletim sistemi olarak Pardus vardı hocam bunun neresi 20.000tl dediğimde bunun ekranı son teknoloji derdi bana neymiş efendim 4k çözünürlüğü varmış ben sanki bilmiyorum toplasan 2.000tl etmez
Akıllı tahtaya ihtiyacım yokTopla o zaman ne duruyorsun?
Bak bedava demi? https://www.hepsiburada.com/jedi-65...ram-128-ssd-p-HBV000007RCAN?magaza=Wenn StoreAkıllı tahtaya ihtiyacım yok
Ben ekrandan bahsetmiyorum içindeki parçaların kalitesinden ve fiyatından bahsediyorum biliyorum ekranın pahalı olduğunu burada müdürün abartmasından bahsediyorum 720p ekrana 4 k çözünürlük diyerek yalan söylemesinden bahsediyorumBak bedava demi? https://www.hepsiburada.com/jedi-65-akilli-tahta-windows-10-pro-i3-4gb-ram-128-ssd-p-HBV000007RCAN?magaza=Wenn Store
Dokunmatik hakkında zerre bilgin yok, gelmiş yorum yapıyorsun