Merdonaldo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 372
Ben görmedim
Geçen mahallede gördüm yanlarına gittim abi hoşgeldiniz dedim buyrun bi çayımızı için dedim sağolsunlar kırmadılar geldiler içtik.(!)Ben görmedim
Bunu yanlış anlayanGörmüştüm bir tane Adana Cumhuriyeti diye bir ülkedeydim kütüphanede çay içiyordum bir baktım pencereden bir şey geçti o da ufoydu işte yani gördüm (!)
Mizahına yazdım lütfen yanlış anlaşılmasın
UFO'lar gerçektir hocam. Pentagon, Türkiye Hava Kuvvetleri, Amerika Hava Kuvvetleri, Japon Hava Kuvvetleri ve Çin Hava Kuvvetleri onaylamıştır. Zaten UFO'nun açılımı Unidentified Flying Object, yani Tanımlanamayan Uçan Objedir. Tanımlanamayan Uçan Obje görmek imkansız değildir görene de, inanması zor değildir, çünkü imkansız değildir.Geçen mahallede gördüm yanlarına gittim abi hoşgeldiniz dedim buyrun bi çayımızı için dedim sağolsunlar kırmadılar geldiler içtik.(!)
Ufolar yalan zaten
Gördün mü?UFO'lar gerçektir hocam. Pentagon, Türkiye Hava Kuvvetleri, Amerika Hava Kuvvetleri, Japon Hava Kuvvetleri ve Çin Hava Kuvvetleri onaylamıştır. Zaten UFO'nun açılımı Unidentified Flying Object, yani Tanımlanamayan Uçan Objedir. Tanımlanamayan Uçan Obje görmek imkansız değildir görene de, inanması zor değildir, çünkü imkansız değildir.
Yani objektif bir bakış açısından görmedim, fakat benim tanımlayamadığım her cisim bana UFO olarak gelir. Tanıyabildiğim uçaklar dışında gördüğüm her uçan nesne UFO olmuş olur, bu sebeple görmüş olurum. Yani cevap: Evet, gördümGördün mü?
Tamam knk çok güzel hayal kuruyonYani objektif bir bakış açısından görmedim, fakat benim tanımlayamadığım her cisim bana UFO olarak gelir. Tanıyabildiğim uçaklar dışında gördüğüm her uçan nesne UFO olmuş olur, bu sebeple görmüş olurum. Yani cevap: Evet, gördüm
Ben görmedim