Neler Yeni

Hiç yazılım merakınız / deneyiminiz / hevesiniz oldumu ?

Siz hangi programlama dilini tercih ederdiniz ?

• C++

Oylar: 3 15.0%
  • C#

Oylar: 2 10.0%
  • Python

Oylar: 10 50.0%
  • Java

Oylar: 2 10.0%
  • Html

Oylar: 3 15.0%

• Oy kullanan toplam üye
    20

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Burak Taha Koca
html ile css'e göz gezdirdikten sonra phyton öğrenmeye başlamıştım ama okul araya girdi yazı bekliyorum diye bilirim.

Zechion

80+ Silver
O dili hiç duymadım bi araştırayım bakayım
Hocam plc asansör, otomatik kapı gibi şeyler kullanılan bir cihaz. Bu cihazların içine bir komut atmak için farklı diller var. Ladder diagramı öğreniyorum ben. Kodlarla değil buton gibi şeyleri kendimiz ekleyerek yapıyoruz. Zaman rölesi falan sonrasında çıkışlardan takmak istediğimiz sensör veya başka şeyleri takıyoruz. Avm lerde dönen otomatik kapılar falan plc ile yapılmakta. Fabrikalardaki bantlar falan da plc ile yapılmakta.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,000
İsim
Burak Karadağ
Hocam plc asansör, otomatik kapı gibi şeyler kullanılan bir cihaz. Bu cihazların içine bir komut atmak için farklı diller var. Ladder diagramı öğreniyorum ben. Kodlarla değil buton gibi şeyleri kendimiz ekleyerek yapıyoruz. Zaman rölesi falan sonrasında çıkışlardan takmak istediğimiz sensör veya başka şeyleri takıyoruz. Avm lerde dönen otomatik kapılar falan plc ile yapılmakta. Fabrikalardaki bantlar falan da plc ile yapılmakta.
Mekanik sistemlerde düzen ve programlamaya dayalı bir mantık demek... Gayet iyi

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Ankette bulunan yazılım dillerinin tümünü biliyorum. Kendimi tam anlamıyla geliştiremedim. Nasip olursa yakın zamanda iş yapabilecek seviye yazılım öğreneceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Adil Canbulat
vardı c#dilnide oyun yazmak istiyordum bir süre sonra birşeyle roluyor ve bir anda bırakıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,000
İsim
Burak Karadağ
Ankette bulunan yazılım dillerinin tümünü biliyorum. Kendimi tam anlamıyla geliştiremedim. Nasip olursa yakın zamanda iş yapabilecek seviye yazılım öğreneceğim.
Kesinlikle her insanın yazılımı boş vaktinde öğrenip ciddice öğrenmesi ve değerlendirmesi lazım bir tür can simidi diyebiliriz.

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
Java öğrenceksen udemy de atil samancıoglunu öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,860
Üyeler
161,925
Son üye
banetlliğ
Top Bottom