Neler Yeni

Hiçbir oyuna giremiyorum çözene ömür boyu minnettar olurum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bayram arbaz
Düne kadar bilgisayarım valorantta alt tab yaptığımda donuyordu manuel reset atmam gerekiyordu resetten sonra bios ekranına giriyordu bu gün hiçbir oyuna girmemeye başladı internette bulunan tüm videoları izledim en son format attım bios sıfırladım hala sorunum düzelmedi donanımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü sistemi neredeyse yeni kurdum ve birkaç gün öncesine kadar sorunsuz kullanıyordum oyunlara girdiğimde donup kalıyor reset atmam gerekiyor onun haricinde hiçbir sıkıntı yok driverler güncel eminim.

xawentis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Emin Akay
Instagram
https://www.instagram.com/xawentis/?hl=tr
Twitter
xawentis
Dostum dediğine göre sistemi yeni kurduğunu söylüyorsun eğer toptan aldıysan yani kasayı tamamen aldıysan aldığın yere bi göster çünkü bu normal bir konu değil oyun oynadığın zaman donduğunu söylüyorsun aynısını benim arkadaşta yaşadı hala da yaşıyor bir tek valorantta olduğunu başka hiç bir oyunda yapmadığını söyledi dediğim gibi istersen aldığın yere bi başvur şimdi insanlar sana yanlış bilgide verebilirler bu sefer daha kötü hadiseler ile karşılaşabilirsin hayırlı sabahlar dilerim

Top Bottom