BurakReiS
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 552
- İsim
- Burak
- İlgilendiği Kategoriler
- Ekran kartı, işlemci gibi konular. Ayrıca da Valorant.
Arkadaşlar güncelleme vardı onu yapmak için yeniden başlat diyordu bende kapatıp uyudum yapmadım güncelleme. Uyandığımda pcyi açtığımda oturum açılmadı gibi bir şey dedi, format atılmış gibi bazı programlar silinmiş ama bazıları da silinmemişti. Baktığımda güncelleme hala duruyordu, yapayım dedim. Şu an format atılmış gibi duruyor masaüstüm, arka plan ve aşağıdaki görev çubuğu gibi. Masaüstündeki uygulama iconları duruyor. Birden oldu ve neden böyle oldu bilen lütfen yazsın.
Galiba sorunumu çözücek şeyi buldum fakat nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Galiba aşağıdaki gibi yeni kullanıcı oluşturdu ve ben şu an onu kullanıyorum. İndirilenlerinde benim şu an indirdiğim şey var. Diğer kullanıcıda ise benim kapatmadan önce indirdiğim son şey var. Kullanıcı nasıl değiştirebilirim?
Aldığım hata kısaca "Windows Hesabınıza Oturum açamıyoruz.". Format atmayı düşünüyorum, dosyaları yedekledim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Galiba sorunumu çözücek şeyi buldum fakat nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Galiba aşağıdaki gibi yeni kullanıcı oluşturdu ve ben şu an onu kullanıyorum. İndirilenlerinde benim şu an indirdiğim şey var. Diğer kullanıcıda ise benim kapatmadan önce indirdiğim son şey var. Kullanıcı nasıl değiştirebilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aldığım hata kısaca "Windows Hesabınıza Oturum açamıyoruz.". Format atmayı düşünüyorum, dosyaları yedekledim.
Son düzenleme: