Neler Yeni

Hiçbir şey yapmak istemiyorum

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
Arkadaşlar merhaba, mis gibi sistemim mis gibi oyunlarım var ama oyun oynamak istemiyorum. Ders çalışmam lazım yok çalışamıyorum. Yazılım öğreniyordum fakat yazılım çalışmak için oturunca ders çalışmak daha acil diyorum bu sefer ikisini de çalışamıyorum. Üstümde inanılmaz bir isteksizlik var normalde böyle değildim bir de satranç bağımlısı oldum çıkamıyorum oyundan günde 4 5 saat satranç oynuyorum rüyamda satranç görmeye başladım derdine s*kayım demeyin lütfen ama napmalıyım?

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
Arkadaşlar merhaba, mis gibi sistemim mis gibi oyunlarım var ama oyun oynamak istemiyorum. Ders çalışmam lazım yok çalışamıyorum. Yazılım öğreniyordum fakat yazılım çalışmak için oturunca ders çalışmak daha acil diyorum bu sefer ikisini de çalışamıyorum. Üstümde inanılmaz bir isteksizlik var normalde böyle değildim bir de satranç bağımlısı oldum çıkamıyorum oyundan günde 4 5 saat satranç oynuyorum rüyamda satranç görmeye başladım derdine s*kayım demeyin lütfen ama napmalıyım?
Yarın sabah telefonu uçak moduna alıp tüm gün çalışmaya çalışıcam bakalım nasıl olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Plan hazırlarken çok absürt uçuk hedefler koyuyor musun?
Hayır günlük basit şeyler

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası