Neler Yeni

Hiçbir şey yapmak istemiyorum

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Evet dikkat eksikliğin var.
Peki günlerin haftaların nasıl geçiyor? Memnun musun gidişattan genel olarak?

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
Evet dikkat eksikliğin var.
Peki günlerin haftaların nasıl geçiyor? Memnun musun gidişattan genel olarak?
Hocam yks ye çalışmak için kamplar var illa duymuşsunuzdur 90 günde ayt matematik 49 günde tyt türkçe vs. Bu yaz 90 günde ayt matematik ve 70 günde tyt matematik kamplarını bitirmem gerekiyordu yaz başlayalı 1 ay olacak ama ben daha 13. Gündeyim. Bazı günler motive olup çok çalışıyorum 2 gün yatıyorum. Sporu da bıraktım vücudum her geçen gün geriye gidiyor. Her gün çöküyormuş gibi hissediyorum ama acıtasyon yapmakta istemiyorum maddi manevi her türlü imkanım var çocuk tripleri gibi geliyor

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hocam yks ye çalışmak için kamplar var illa duymuşsunuzdur 90 günde ayt matematik 49 günde tyt türkçe vs. Bu yaz 90 günde ayt matematik ve 70 günde tyt matematik kamplarını bitirmem gerekiyordu yaz başlayalı 1 ay olacak ama ben daha 13. Gündeyim. Bazı günler motive olup çok çalışıyorum 2 gün yatıyorum. Sporu da bıraktım vücudum her geçen gün geriye gidiyor. Her gün çöküyormuş gibi hissediyorum ama acıtasyon yapmakta istemiyorum maddi manevi her türlü imkanım var çocuk tripleri gibi geliyor
Daha seri konuşmak için Discord'a gelmek ister misin?

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ

Mesut Yılmaz

80+ Bronze
Doktora gitmeden google dosyalarından teşhis koyamazsın kimseye, adamın kendine teşhis koymasının laciverti,partlatılmış hali.

ShatiG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Kerim Veren
Neredeyse aynı şeyi bende yaşıyorum depresyona doğru gidiyordum plan çıkardım şuanda iyi gidiyor 4 gün oldu

08-18 iş
18-20 serbest zaman (pc)
21-22 yks hazırlık
22-23 serbest zaman ve yatış

Belirtmek istedim

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
Neredeyse aynı şeyi bende yaşıyorum depresyona doğru gidiyordum plan çıkardım şuanda iyi gidiyor 4 gün oldu

08-18 iş
18-20 serbest zaman (pc)
21-22 yks hazırlık
22-23 serbest zaman ve yatış

Belirtmek istedim
Genel olarak mutlu musunuz? Yatağa girdiğiniz de yapmam gerekeni yaptım diyor musunuz?

ShatiG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Kerim Veren
Genel olarak mutlu musunuz? Yatağa girdiğiniz de yapmam gerekeni yaptım diyor musunuz?
Tam olarak mutlu henüz olamasamda ders çalışmaya başlayınca ve planlı hareket etmeye başlayınca gönlüm rahatlıyor ilk başlarda kendimi zorladım faydasını gördüm şuanda da bozmamaya çalışıyorum

Hanaz

80+ Gold
Arkadaşlar merhaba, mis gibi sistemim mis gibi oyunlarım var ama oyun oynamak istemiyorum. Ders çalışmam lazım yok çalışamıyorum. Yazılım öğreniyordum fakat yazılım çalışmak için oturunca ders çalışmak daha acil diyorum bu sefer ikisini de çalışamıyorum. Üstümde inanılmaz bir isteksizlik var normalde böyle değildim bir de satranç bağımlısı oldum çıkamıyorum oyundan günde 4 5 saat satranç oynuyorum rüyamda satranç görmeye başladım derdine s*kayım demeyin lütfen ama napmalıyım?
Dedeni falan ziyarete git ben öyle yapıyorum rahat olunca batıyor diken üstüne kal rahatlarsın
(Şuan öyle yapıyorum)

Top Bottom