Neler Yeni

Hiçbir siteye bağlanamama

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
youtube twitch donanımarşivi de buna dahil çoğu siteye girememeye başladım son 1 haftadır full olarak bu hatayı alıyorum nasıl çözeceğim
1614821070131.png
bunu
1614821024266.png

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Muhtemelen internet bağlantınız zayıflamış ve kopmalar oluyor sanırım, ISS ile görüşüp servis açtırın isterseniz.

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muhtemelen internet bağlantınız zayıflamış ve kopmalar oluyor sanırım, ISS ile görüşüp servis açtırın isterseniz.
nasıl yani anlamadım? Türknet kullanıyorum

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,645
İsim
Taha yücel
Knk bendede olmustu bu gecen aylarda 1 siteye giremiyordum cok önemli siteydi bütün gecmisi cerezleri sildim dnsyi degistirdim io adresini degistirdim ne yaptiysam olmadi en sonunda google i silip yükledim düzeldi ama bunla çözüldünü zannnetmiyorum şansa düzeldi

Eskidende oluyordu bende 1 gün felan sonra düzeliyordu youtubedan bu siteye ulasmilayor hatasi yaz onlari yap düzelmesse 1 2 gün bekle düzelir diye düşünüyorum

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
Knk bendede olmustu bu gecen aylarda 1 siteye giremiyordum cok önemli siteydi bütün gecmisi cerezleri sildim dnsyi degistirdim io adresini degistirdim ne yaptiysam olmadi en sonunda google i silip yükledim düzeldi ama bunla çözüldünü zannnetmiyorum şansa düzeldi

Eskidende oluyordu bende 1 gün felan sonra düzeliyordu youtubedan bu siteye ulasmilayor hatasi yaz onlari yap düzelmesse 1 2 gün bekle düzelir diye düşünüyorum
kanka son 1 haftadır böyle düzelmiyor silip yüklesemde başka tarayıcılardan da oluyor dns kaldırsam da eklesem de oluyor hala kendi kendine düzelip bozuluyor

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Bende çok kısa süreli oluyor bu sayfa bağlanmama durumu. Bir kaç saniye sonra düzeliyor. Siz 1 haftadır böyle diyorsunuz. Yani merkezden müdahale ile genelde çözemiyorlar ama denesinler, alt yapı için çağırın servisi gelip baksınlar. Müşteri hizmetlerini arayın özetle.

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
Bende çok kısa süreli oluyor bu sayfa bağlanmama durumu. Bir kaç saniye sonra düzeliyor. Siz 1 haftadır böyle diyorsunuz. Yani merkezden müdahale ile genelde çözemiyorlar ama denesinler, alt yapı için çağırın servisi gelip baksınlar. Müşteri hizmetlerini arayın özetle.
türknet kullandığım için öyle bir şansım yok ve sorun devam ediyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,539
Üyeler
164,516
Son üye
Talhaxx
Top Bottom