Knk bendede olmustu bu gecen aylarda 1 siteye giremiyordum cok önemli siteydi bütün gecmisi cerezleri sildim dnsyi degistirdim io adresini degistirdim ne yaptiysam olmadi en sonunda google i silip yükledim düzeldi ama bunla çözüldünü zannnetmiyorum şansa düzeldinasıl yani anlamadım? Türknet kullanıyorum
kanka son 1 haftadır böyle düzelmiyor silip yüklesemde başka tarayıcılardan da oluyor dns kaldırsam da eklesem de oluyor hala kendi kendine düzelip bozuluyorKnk bendede olmustu bu gecen aylarda 1 siteye giremiyordum cok önemli siteydi bütün gecmisi cerezleri sildim dnsyi degistirdim io adresini degistirdim ne yaptiysam olmadi en sonunda google i silip yükledim düzeldi ama bunla çözüldünü zannnetmiyorum şansa düzeldi
Eskidende oluyordu bende 1 gün felan sonra düzeliyordu youtubedan bu siteye ulasmilayor hatasi yaz onlari yap düzelmesse 1 2 gün bekle düzelir diye düşünüyorum
Bende çok kısa süreli oluyor bu sayfa bağlanmama durumu. Bir kaç saniye sonra düzeliyor. Siz 1 haftadır böyle diyorsunuz. Yani merkezden müdahale ile genelde çözemiyorlar ama denesinler, alt yapı için çağırın servisi gelip baksınlar. Müşteri hizmetlerini arayın özetle.nasıl yani anlamadım? Türknet kullanıyorum
türknet kullandığım için öyle bir şansım yok ve sorun devam ediyorBende çok kısa süreli oluyor bu sayfa bağlanmama durumu. Bir kaç saniye sonra düzeliyor. Siz 1 haftadır böyle diyorsunuz. Yani merkezden müdahale ile genelde çözemiyorlar ama denesinler, alt yapı için çağırın servisi gelip baksınlar. Müşteri hizmetlerini arayın özetle.