Neler Yeni

HİGH-END bir psu alsam extradan UPS almaya gerek var mı ?

Arkadaşlar birkaç içinde yeni ekran kartları falan çıkınca sistemimi yenileyecem. Alacağım parçalar arasında psu da var. Ve bu konuda parayı esirgemeyip en kaliteli high-end sınıfından bir psu alacağım. Şunu merak ediyorum , eğer böyle bir psu alırsam şayet extradan sistemi korumak için ups almaya gerek var mı ? Yüksek fiyatlı psu'ların içinde ups'lerdeki korumaların aynısı var mı ? Eğer varsa boş yere 10 bin lira para verip ups almayim yani. Rica ediyorum bir yardımcı olur musunuz ?

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Alican ekinci
hocam en iyisi sistem parçalarını ve bütçenizi belirtin.bütçenize uygun en iyi psu yu önerelim.

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
cok bilgi sahibi degilim upslerle ilgili filan ama evinizin tesisatında problem yoksa cok kasmanıza gerek yok 5 6 tane koruması olan önerilen psulardan alıp gecin buyuk paralar vermeye gerek yok bence

• Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam en iyisi sistem parçalarını ve bütçenizi belirtin.bütçenize uygun en iyi psu yu önerelim.
Hocam konu detayında belirttim zaten. Sistemimi 5000 serisi ekran kartları çıktığında yenileyecem. Sistemimdeki 5 parçayı değişterecem. Ekran kartı , işlemci , ram , anakart ve PSU.
Mesaj otomatik birleştirildi:

cok bilgi sahibi degilim upslerle ilgili filan ama evinizin tesisatında problem yoksa cok kasmanıza gerek yok 5 6 tane koruması olan önerilen psulardan alıp gecin buyuk paralar vermeye gerek yok bence
Hocam yeni eve çıkacam ve oradaki hatlar nasıl hiçbir bilgim yok. En üst seviye bir psu alacam zaten. Extradan ups alsam mı bilemedim.

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Alican ekinci

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
UPS ile PSU'nun işlevleri farklı diye biliyorum. UPS elektrik gidince güç vermeye devam ediyor bir süre, PSU güç gidince (UPS yoksa) akımdan zarar görülmesini engelliyor diye biliyorum ama emin değilim

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Hala açılmıyor ama önerdiğiniz psu'yu anladım hocam rajintek 1200 watt plat sertifika olan modeli diyorsunuz biliyorum onu. Şöyle söyleyim hocam , attığınız psu'nun kalitesi iyidir güzeldir ona hiçbir lafım yok fakat eğer UPS almayacaksam Psu'nun en babasını almak isterim. Çünkü gerçekten içim rahat etmez. Fiyatı hiç önemli değil. Bana şöyle ''S Tier'' kalitede taş gibi bir psu önerir misiniz ? Dediğim gibi fiyatını unutun. Sadece en iyisini önerin lütfen.

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Alican ekinci
UPS ile PSU'nun işlevleri farklı diye biliyorum. UPS elektrik gidince güç vermeye devam ediyor bir süre, PSU güç gidince (UPS yoksa) akımdan zarar görülmesini engelliyor diye biliyorum ama emin değilim
aynen öyle.ups lerde çokda pahalı değil aslında vatanda bir çok modeli var.

Siz beni hiç anlamamışsınız hocam :D ikisinin farkını biliyorum fakat konu detayını bir tekrardan okuyun isterseniz. Ben farklı bir şey soruyorum.

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Alican ekinci
Hala açılmıyor ama önerdiğiniz psu'yu anladım hocam rajintek 1200 watt plat sertifika olan modeli diyorsunuz biliyorum onu. Şöyle söyleyim hocam , attığınız psu'nun kalitesi iyidir güzeldir ona hiçbir lafım yok fakat eğer UPS almayacaksam Psu'nun en babasını almak isterim. Çünkü gerçekten içim rahat etmez. Fiyatı hiç önemli değil. Bana şöyle ''S Tier'' kalitede taş gibi bir psu önerir misiniz ? Dediğim gibi fiyatını unutun. Sadece en iyisini önerin lütfen.
hocam açılıyor 2 linkte bende sizin tarayıcınızda sorun olmasın? @LoserIl hocam attığım linklere siz girebiliyor musunuz?

Top Bottom