Merhaba Arkadaşlar
Arkadaşımda 2.el High Power 1200W 80+ GOLD PSU var.Almayı düşünüyorum.Kullanmış olan varmı? Kendi sistemimi de değiştirmek istiyorum
PSU MAXPRO III 700W
Bir kaç ay sonra İlk önce ekran kartını sonra işlemciyi belki gerekirse anakartı değiştirmeyi düşünüyorum..
önce ekran kartı RTX 4070 TI Super ya da Geforce RTX 4080 olarak düşünüyorum.Ryzen 5 7600 işlemcisi bu ekran kartlarından herhangi biri ile dar boğaz olurmu?
High Power 1200W 80+ Gold Psu çok aşırıya kaçarmı?Çok elektrik sarfiyatı olurmu?çok yakar mı Genel olarak sağlam PSU almak niyetindeyim.Beni uzun yıllar götürecek pc ye yapacağım upgrade lerde de beni yarı yolda bırakmayacak...
Bütçe olarak da çok uçuk fiyatlar olmayacak şekilde önerilerinizi bekliyorum..
Arkadaşımda 2.el High Power 1200W 80+ GOLD PSU var.Almayı düşünüyorum.Kullanmış olan varmı? Kendi sistemimi de değiştirmek istiyorum
RAM Bellek | Lexar Thor OC 16GB (2x8GB) 6000MHz CL38 Intel XMP 3.0 / AMD EXPO DDR5 Ram (LD5U08G60C38LG-RGD) |
İşlemci Soğutucu | Thermalright Assassin Spirit 120 EVO Dark 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu |
Bir kaç ay sonra İlk önce ekran kartını sonra işlemciyi belki gerekirse anakartı değiştirmeyi düşünüyorum..
önce ekran kartı RTX 4070 TI Super ya da Geforce RTX 4080 olarak düşünüyorum.Ryzen 5 7600 işlemcisi bu ekran kartlarından herhangi biri ile dar boğaz olurmu?
High Power 1200W 80+ Gold Psu çok aşırıya kaçarmı?Çok elektrik sarfiyatı olurmu?çok yakar mı Genel olarak sağlam PSU almak niyetindeyim.Beni uzun yıllar götürecek pc ye yapacağım upgrade lerde de beni yarı yolda bırakmayacak...
Bütçe olarak da çok uçuk fiyatlar olmayacak şekilde önerilerinizi bekliyorum..
High Power 1200W 80+ GOLD Astro GD Serisi Tam Modüler Güç Kaynağı
High Power Astro GD 1200W 80Plus GOLD Tam Modüler Güç Kaynağı (Tek 12V Kanal, 100A Akım) 12V Kanalından 1200W Gücü, 80Plus Gold Verimliliği ve 8x 6+2 PCI-Express Güç Çıkışı ile Avantajlı!
akortek.com