bilmediğin bi ürün hakkında dandik diyip yanlış bilgi veriyorsunBen Kendi Fikrimi söylüyorum siz direk tepki veriyorsunuz. Basbaya dandik duruyor kendi fikrimi belirtiyorum...
bilmediğin bi ürün hakkında dandik diyip yanlış bilgi veriyorsunBen Kendi Fikrimi söylüyorum siz direk tepki veriyorsunuz. Basbaya dandik duruyor kendi fikrimi belirtiyorum...
bende almayı planlıyorum gelince özelden haber versen olurmu yada konu açıp etiketlesenBencede mantıklı sistem 450W bile çekmiyecek zaten.Sipariş veriyorum şu an
Belki de onlardan bile daha iyi psular üretiyor dostumİlk Defa Duyuyorum ve kalitesiz yani. Bi XPG,Thermaltake,Corsair,Cooler Master Değil
bunu 24 mesajlı birimi söylüyorforum köylü dolmuş
Maalesef hayal değil gerçek .bunu 24 mesajlı birimi söylüyor
Evet. Birden fazla konu açılmış cevaplar değişiyor@baltazar Kabloları ve dış malzemesi aşırı kalitesiz duruyor. Aynı şekilde 700W ve 350 lira olması da çok garip. Bence alınmaz gibi riskli sanki biraz.
Görüntü çok umrumda değil açıkçası zaten güzel kablolama yapıyorum.Evet. Birden fazla konu açılmış cevaplar değişiyor
Örneğin 500w'lık modeli dâhi bundan pahalı. Nedeninin anlayamadım. Bu fiyata alınabileceğini düşünüyorum ki müşteri incelemelerine vs. baktım görmedim bir şey.
Şaka mısın? Git HighPower markasını araştır gel.İsmini duymadın diye kötü marka mı?Buyrun high power alınmaz. https://www.n11.com/urun/xpg-pylon-...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel bakınız
Alıntıyı görüntüle
tc salladım ben sorun olmuyor bi rakamını salladım geldi kargo hiç bi sorun olmadı bende bende 2 gün önce macun aldımŞaka mısın? Git HighPower markasını araştır gel.İsmini duymadın diye kötü marka mı?
Buyrun İphone alınmaz.
Sonuçta bi İphone telefon patladıysa bütün Apple çöptür dimi senin mantığınla?
(PSU yu alacaktım fakat TC no su isteyince olmadı,pederde takıntılı biraz almaktan vazgeçtik.)