ya bir de yabancı dilim olmadığı için genellikle türkçe dil desteği alt yazı en azından olan oyunlar olursa beni daha çok bağlayabilir umarım rdr de vardır teşekkür ediyorumRDR2 deneyebilirsin. Ben de hikayeli oyun pek sevmem ama RDR2'den çok keyif almıştım.
Resmi olarak yok, Makine Çeviri'nin Türkçe yamasını kullanabilirsin. Yamaya Discord sunucularından erişebilirsin.ya bir de yabancı dilim olmadığı için genellikle türkçe dil desteği alt yazı en azından olan oyunlar olursa beni daha çok bağlayabilir umarım rdr de vardır teşekkür ediyorum
en korktuğum şey de bu yama ve 3. parti bir yazılım kurmak istemiyorum türkçe dil için :/ çünkü mutlaka tracker bile olsa izleyici dinleyici tarzında virüsler oluyor içlerinde güvenemiyorum pc tamamen oyun ve keyif için kullansam mantıklı da iş ve kredi kartları dönüyor acentede çalıstıgım için bir veri sızdırılsa işim biter.Resmi olarak yok, Makine Çeviri'nin Türkçe yamasını kullanabilirsin. Yamaya Discord sunucularından erişebilirsin.
Makine Çeviri Discord Sunucusu'na katıl!
Türkçe oyun çevirileri ve daha fazlası... | 71050 üyediscord.com
Makine Çeviri güvenilir. Kendim de kullandım, VirusTotal'den de taratmıştım. Bir sorun çıkmaz, bir sürü kullanıcısı var zaten.en korktuğum şey de bu yama ve 3. parti bir yazılım kurmak istemiyorum türkçe dil için :/ çünkü mutlaka tracker bile olsa izleyici dinleyici tarzında virüsler oluyor içlerinde güvenemiyorum pc tamamen oyun ve keyif için kullansam mantıklı da iş ve kredi kartları dönüyor acentede çalıstıgım için bir veri sızdırılsa işim biter.
Sırf bu korkudan kaspersky ücretli ve çeşitli denetimlerden geçiriyorum pc yi haftalık
Hikayeli oyun oynamaya alışık değilsen uzun oyunlarla baslamani tavsiye etmem. Call of duty metro önerebilirim ama onların da kendisinde Türkçe yok. O yüzden crysis remastered serisini öneriyorum ister dublaj ister altyazılı oynarsın.başka önerisi olan var ise öneriye açığız
Bende aynı yamayı kullanıyorum arkadaşım ve kuzenimde aynı yamayı kullanıyor. Hikaye modunda sorun çıkmadı online modunda da hiç sorun çıkmadı ban vs gibi. Bilgisayarımda da bu yüzden virüs vs olduğunu düşünmüyorum. Tabi sizin takdirinize kalmış bir şey.en korktuğum şey de bu yama ve 3. parti bir yazılım kurmak istemiyorum türkçe dil için :/ çünkü mutlaka tracker bile olsa izleyici dinleyici tarzında virüsler oluyor içlerinde güvenemiyorum pc tamamen oyun ve keyif için kullansam mantıklı da iş ve kredi kartları dönüyor acentede çalıstıgım için bir veri sızdırılsa işim biter.
Sırf bu korkudan kaspersky ücretli ve çeşitli denetimlerden geçiriyorum pc yi haftalık
The Last of Us bu oyuna bak bencebaşka önerisi olan var ise öneriye açığız
aynen ben de ondan dolayı zaten sıkılmam hep dediğinize daha çok rağbet edicem gibiHikayeli oyun oynamaya alışık değilsen uzun oyunlarla baslamani tavsiye etmem. Call of duty metro önerebilirim ama onların da kendisinde Türkçe yok. O yüzden crysis remastered serisini öneriyorum ister dublaj ister altyazılı oynarsın.