Hikaye oyunu önerir misiniz

kaphtans

80+
Reaksiyon skoru
11
(Witcher 3, Life is Strange, Detroit, beyond Two Souls, God of War)
Bu saydığım oyunların hepsini (bayılarak) oynadım ve bitirdim ve hani artık hangi oyuna girsem güzel değilmiş hissiyatı veriyor. Bana bu tarz oyunlar önerir misiniz? Yazabileceğiniz bütün oyunları yazın.

Spider-man oyunu çok iyi. Hikayesi de akıyor oyun içi binalar arası gezebilmek de çok keyifli.

Bu saydığım oyunların hepsini (bayılarak) oynadım ve bitirdim ve hani artık hangi oyuna girsem güzel değilmiş hissiyatı veriyor. Bana bu tarz oyunlar önerir misiniz? Yazabileceğiniz bütün oyunları yazın.
RDR 2,mafia,cyberpunk

GTA serilerini en baştan anlaya anlaya oynadım çok zevkli bence deneyebilirsin :D

rdr dyinglight 1-2 cyberpunk batman arkham serisi crysis remastered serisi bioshock serisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bioshock a zam geliyor ayrıca mafia definetive editiond a alabilirsin 1.oyun 90tl şuan zam gelecekmiş yakında onada 2.oyunda 16tl epicte

rdr2-ac doyssey-days gone-horizon zero dawn

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,496
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri