Neler Yeni

İnteraktif oyun önerisi

EsdeathSama

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
860
Life is strange serisi, detroit become human, the quarry tadında veya bu tarza yakın oyunlar önerir misiniz?
Oynadıklarım: Life is strange, heavy rain, beyond two souls, the walking dead, detroit become human, batman the telltale series

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy
Life is strange serisi, detroit become human, the quarry tadında veya bu tarza yakın oyunlar önerir misiniz?
Oynadıklarım: Life is strange, heavy rain, beyond two souls, the walking dead, detroit become human, batman the telltale series
LiS Before the Storm oynadınız mı hocam?

As Dusk Falls var gözüme çarpan yakın zamanda, yorumları iyi Microsoft olduğundan GamePass vardır muhtemelen. Quarry kıyasla hareketten çok çoğunlukla diyalog tarzı gibi duruyor. Oynamadıysanız Until Dawn olabilir onun dışında.

Before the Storm alınır mı? İlk oyunun orijinali oynamıştım o kaldı.

As Dusk Falls var gözüme çarpan yakın zamanda, yorumları iyi Microsoft olduğundan GamePass vardır muhtemelen. Quarry kıyasla hareketten çok çoğunlukla diyalog tarzı gibi duruyor. Oynamadıysanız Until Dawn olabilir onun dışında.

Before the Storm alınır mı? İlk oyunun orijinali oynamıştım o kaldı.
alınır çok iyi oyun rachel ve chloenin tanışmasını anlatıyor

Hocam iyi olanların hepsini oynamışsınız.Wolf among us var oynamadım ama iyi diyenler var isterseniz bi bakın
Pardon ya onu yazmayı unuttum :D onuda bitirdim
1688414044937.png

Diğer 5 başarım bütün diyalogları deneyince açılanlardı sanırım. Onları almayı başaramamıştım.

Geri