Tecrübe edilmesi gereken oyunlar

İnsanların cehaleti gerçekten çok korkunç.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Senden yorum beklemiyorum boş konuşma yeter, hangi oyun boş isim ver. Birbirinin tekrarı farcry ve assassin's creedleri oven senden gerçekten yorum beklemiyorum.
Eger yazdigimi tam okuyup anlasaydin boyle konusmazdin sende dah yazdigim seyi idrak edecek beyin yok ve saldirgan ve alayci bir tavirla cevap veren birine aciklama yapacak vaktim yok kolay gelsin sen bu kafayla devam

İnsanların cehaleti gerçekten çok korkunç.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Senden yorum beklemiyorum boş konuşma yeter, hangi oyun boş isim ver. Birbirinin tekrarı farcry ve assassin's creedleri oven senden gerçekten yorum beklemiyorum.
yaş 5 mi kardeşim
gelene gidene cahil diyip duruyorsun
gayet doğru konuşmuşlar

Adam ya geldi adam
Sağol Reis.

Seni daha once forumda gordum mu yani isim vs. mi degistirdin bilmiyorum ama bi kac konuya yanitini gordum Takdir Ediyorum seni artik favori forumdaslarimdan birisin ❤️

1753101190390.webp

Arkadaşlar merhabalar. Şahsen ben zamanına çok önem veren birisiyim, yani günümün çoğunu verimli geçirmeye çalışıyorum. Kitap okuyorum, bilimle ilgileniyorum, kendimi entelektüel bir şekilde yetiştirmeye çalışıyorum ve hayatta en sevmediğim şeylerden birisi zamanını boşa harcamak, yani tıpkısının aynısı oyunlar oynamamak istiyorum. Oyun oynamayı da seviyorum ama gereksiz zaman harcamayı sevmiyorum hep aynı tür oyunlarla (AC serisi gibi). Bu liste benim "hayatta tecrübe edilmesi gereken oyunlar" başlıklı listem. Ekleme yapmak isterseniz veya herhangi bir eleştiri bekliyorum.

1- GTA 6
2- RDR 1-2
3- Baldur's Gate 3
4- Divinity Original Sin 1-2
5- Disco Elysium
6- Undertale
7- God of War + Ragnarok
8- Beyond Two Souls
9- Detroit Become Human
10- Heavy Rain
11- The Wolf Among Us
12- The Walking Dead Telltale
13- Witcher 3

Not: Bu listedeki hiçbir oyunu oynamadım.
Halo doom the dark ages ve eternal far cry 3 5 6 dene

Clair obscur expedition 33
Uncharted
Re serisi
Outlast serisi
Dying light serisi

Arkadaşlar merhabalar. Şahsen ben zamanına çok önem veren birisiyim, yani günümün çoğunu verimli geçirmeye çalışıyorum. Kitap okuyorum, bilimle ilgileniyorum, kendimi entelektüel bir şekilde yetiştirmeye çalışıyorum ve hayatta en sevmediğim şeylerden birisi zamanını boşa harcamak, yani tıpkısının aynısı oyunlar oynamamak istiyorum. Oyun oynamayı da seviyorum ama gereksiz zaman harcamayı sevmiyorum hep aynı tür oyunlarla (AC serisi gibi). Bu liste benim "hayatta tecrübe edilmesi gereken oyunlar" başlıklı listem. Ekleme yapmak isterseniz veya herhangi bir eleştiri bekliyorum.

1- GTA 6
2- RDR 1-2
3- Baldur's Gate 3
4- Divinity Original Sin 1-2
5- Disco Elysium
6- Undertale
7- God of War + Ragnarok
8- Beyond Two Souls
9- Detroit Become Human
10- Heavy Rain
11- The Wolf Among Us
12- The Walking Dead Telltale
13- Witcher 3

Not: Bu listedeki hiçbir oyunu oynamadım.
Hocam kesinlikle tecrübe edilmesi gereken hikayeli oyunlar diyorsak benim aklıma en başta Mafia serisi geliyor. GTA 6 biraz saçma olmuş hocam henüz oyun çıkmadan değerlendiremeyiz bence grafikleri vs. şu anlık mükemmel duruyor olabilir fakat hikayesi konusunda fazla bir yorum yapamayız bence. Kendim de hikayeli oyun tavsiyeleri alan biri olarak Detroit God of War Baldurs Gate 3 önerileri almıştım şiddetle bu oyunlar çoğu kişi tarafından geçerli oyunlar. RDR-1-2 zaten yorum yapmama dahi gerek yok beğenmedim diyen görmedim diyebilirim neredeyse. Dediğim gibi bu listeye kesinlikle ama kesinlikle girmesi gereken oyunlar Mafia Trio (Özellikle 1-2 mükemmel bence) ve The Last Of Us 1-2 (2. oyunu henüz oynamadım ama ilk oyunu yeni bitirdim aşırı başarılı bir hikaye).

Geri