- Reaksiyon skoru
- 122
arkadaşsız sarıyomu oArma III girer bu listeye.
arkadaşsız sarıyomu oArma III girer bu listeye.
Google da fotoğraf aratma kültürü daha gelmedi bizim ülkeyeResmini koyduğum adamın kim olduğunu bilmeyen eleman bana sallıyor tipe bak @TyShame yazdığın lafları aynen sana iade ediyorum kör gözlerinden öperim popüler kültür kölesi
Birde bana diyor cahıl diye kendisinden haberi yok cahili cühelaGoogle da fotoğraf aratma kültürü daha gelmedi bizim ülkeye![]()
Tecrübeden kastın guzel olduğu içinse buradaki cogu oyun dahil olmalı ama sana bir şey katması ise bence metin 2 karakterini zor şartlar ile geliştirmek cok fazla zaman harcamak zorlukla Mücadele etmek olduğu için bence Tecrübeden edilmeli.Arkadaşlar merhabalar. Şahsen ben zamanına çok önem veren birisiyim, yani günümün çoğunu verimli geçirmeye çalışıyorum. Kitap okuyorum, bilimle ilgileniyorum, kendimi entelektüel bir şekilde yetiştirmeye çalışıyorum ve hayatta en sevmediğim şeylerden birisi zamanını boşa harcamak, yani tıpkısının aynısı oyunlar oynamamak istiyorum. Oyun oynamayı da seviyorum ama gereksiz zaman harcamayı sevmiyorum hep aynı tür oyunlarla (AC serisi gibi). Bu liste benim "hayatta tecrübe edilmesi gereken oyunlar" başlıklı listem. Ekleme yapmak isterseniz veya herhangi bir eleştiri bekliyorum.
1- GTA 6
2- RDR 1-2
3- Baldur's Gate 3
4- Divinity Original Sin 1-2
5- Disco Elysium
6- Undertale
7- God of War + Ragnarok
8- Beyond Two Souls
9- Detroit Become Human
10- Heavy Rain
11- The Wolf Among Us
12- The Walking Dead Telltale
13- Witcher 3
Not: Bu listedeki hiçbir oyunu oynamadım.
Öncelikle resimdeki kişiden özür diliyorum bu bir. Ama sana gelirsek sen gerçekten cahil bir adamsın. Bana tutup her oyunu aynı olan, 150 saat bomboş görev kasan AC serisini öneriyorsun, ondan da ziyade listeme "boş" diyorsun ki benim kızdığımda senin bu "boş" cahilliğin. Tekrardan resimdeki kişiden özür diliyorum.Birde bana diyor cahıl diye kendisinden haberi yok cahili cühela![]()
Özrünü kabul etmiyorum ulan sana son oyunları oyna diyen olmadı listen gayet boş doğru düzgün seri oyunların hiçbiri bile yokken bana laf atıyorsun yazık kafana gerçekten cahili cühela olduğunu listen ile gösteriyorsun zaten zıp zıpÖncelikle resimdeki kişiden özür diliyorum bu bir. Ama sana gelirsek sen gerçekten cahil bir adamsın. Bana tutup her oyunu aynı olan, 150 saat bomboş görev kasan AC serisini öneriyorsun, ondan da ziyade listeme "boş" diyorsun ki benim kızdığımda senin bu "boş" cahilliğin. Tekrardan resimdeki kişiden özür diliyorum.
Adam ya geldi adamDurust olucam Saydigin Listede Gta 6Haric (cikmadigi icin yorum yapmayacam)
Geri kalanlar Arasinda 4 Oyun haric Hepsi bos diyebilirim en azindan senin bakis acindan zmanimi bosa harcamayi sevmem demissin ekledigin oyunlara bak
Ayricca Farcry ve AC Sallamissin
Farcry 3 ve belki sana bagli olarak Farcry Primal oynayabilirsin
AC'ye gelicek olursak Once Git bi ''AC IV: Black Flag'' Oyna sonra Assassin’s Creed Origins oyna bakalim bire bir aynimi (zaten bir insan tum AC Serisini oynuyorsa o demk ki rahatsiz olmuyor tekrarlamadan cok hosuna gidiyor bu tarz oyunlar)
Kisaca cok bos liste 3 tanesi haric digerlerinin yerini alabilecek cok sey var
Senden yorum beklemiyorum boş konuşma yeter, hangi oyun boş isim ver. Birbirinin tekrarı farcry ve assassin's creedleri oven senden gerçekten yorum beklemiyorum.Durust olucam Saydigin Listede Gta 6Haric (cikmadigi icin yorum yapmayacam)
Geri kalanlar Arasinda 4 Oyun haric Hepsi bos diyebilirim en azindan senin bakis acindan zmanimi bosa harcamayi sevmem demissin ekledigin oyunlara bak
Ayricca Farcry ve AC Sallamissin
Farcry 3 ve belki sana bagli olarak Farcry Primal oynayabilirsin
AC'ye gelicek olursak Once Git bi ''AC IV: Black Flag'' Oyna sonra Assassin’s Creed Origins oyna bakalim bire bir aynimi (zaten bir insan tum AC Serisini oynuyorsa o demk ki rahatsiz olmuyor tekrarlamadan cok hosuna gidiyor bu tarz oyunlar)
Kisaca cok bos liste 3 tanesi haric digerlerinin yerini alabilecek cok sey var