Death stranding Game passte var ve Türkçe. Oynanış olarak iyi diyebilicegim bir oyun ama hikaye olarak başyapıt bence kojima yine döktürmüş ama oyuna karşı sabırlı olman lazım çünkü oyunun ilk 2 saatinin 1.5saati sinematik abartmıyorumarkadaşlar hikaye temalı oyun istiyorum asasinscred tarzı fakat ingilizcem hiç yok türkçe destekli olursa sevinirim
Kanka vampyr oyununa bakabilirsin Türkçe yama vararkadaşlar hikaye temalı oyun istiyorum asasinscred tarzı fakat ingilizcem hiç yok türkçe destekli olursa sevinirim
onu oynadım dostumreis hiç düşünme direkt witcher 3 e başla hem dil bariyeri yok hem mükemmel oyun aylarca oynayabilirsin
Hangi platformda bedave reis epic games mi Steam mi ?türkçe yama ile beraber rdr 2 oynayabilirsin,witcher 3 oynayabilirsin,mafia sersinin ilk 2 oyununu oynayabilirsin(ilk oyun şuan bedava.)
Steam.Hangi platformda bedave reis epic games mi Steam mi ?
sağol kanka değerlendireceğimDeath stranding Game passte var ve Türkçe. Oynanış olarak iyi diyebilicegim bir oyun ama hikaye olarak başyapıt bence kojima yine döktürmüş ama oyuna karşı sabırlı olman lazım çünkü oyunun ilk 2 saatinin 1.5saati sinematik abartmıyorum
nerden bulbilirim link atarmısınTürkçe yama kullanabilirsin. Oyunların çoğunda var.
Mafianin ilkoyununu tavsiye etmem oyniyicaksan remakei oyna o cidden zevkli ama klasik ilk oyun 20yillik olduğundan dolayı kontrollerartik çok çağ dışı ve kanser ediyo resmenHangi platformda bedave reis epic games mi Steam mi ?