Neler Yeni

Hikayeli CO-OP oyun önerisi

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
Arkadaşlarımla oynayabileceğim Far-Cry 5 gibi hikayeli oyun var mıdır?

_____

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
-
ARMA 3 e bakabilirsin. Biz arkadaşlarla zamanında internet kafede lan üzerinden coop oynuyorduk ancak çevrimiçi eşli oyun var mıdır bilmiyorum. Ancak oynanış açısından çok zor olduğunu hatırlıyorum, bir iki mermide ölüyorsun.

Mangiz

80+
Arma 3 var güzel oyun.

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Baran Durmaz
Oynamadiysan dene derim bende bune ya çöp diyordum 3 kişi girdik 50 saat oynamam oldu
o oyunda ev yapıyoruz sonra yapcak bir şey kalmıyo gibi boşuna oynuyomuşum gibi bir his geliyo

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ARMA 3 e bakabilirsin. Biz arkadaşlarla zamanında internet kafede lan üzerinden coop oynuyorduk ancak çevrimiçi eşli oyun var mıdır bilmiyorum. Ancak oynanış açısından çok zor olduğunu hatırlıyorum, bir iki mermide ölüyorsun.
Gang Beast diyebilirim. Biz arkadaşlarla gülmekten ağlıyorduk oynarken.
Kanka bana hikayeli oyun lazım ya arkadaşımla beraber hikayeden ilerlemek istiyorum zevkli oluyor.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Far Cry gibi değil ama, A Way Out olabilir. İlla shooter istersen Borderlands 3 oynayın.

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
Far Cry gibi değil ama, A Way Out olabilir. İlla shooter istersen Borderlands 3 oynayın.
Far Cry derken hikaye modunda arkadaş ile oynayabildiğimiz için onu örnek vermiştim shooter gibi bi şartım yok hikaye modunda arkadaşımla ilerleyebileyim yeter

qwrzsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mert Ekinci
Far Cry derken hikaye modunda arkadaş ile oynayabildiğimiz için onu örnek vermiştim shooter gibi bi şartım yok hikaye modunda arkadaşımla ilerleyebileyim yeter
Biz arkadaşla dying light'ın yarısına geldik bizde arıyoruz aynı şekilde hikayeli oyun eğer oynamadıysanız sizde geçebilirsiniz dying light'a öneririm fakat Far Cry 5 gibi kaliteli midir orası sizde.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
o oyunda ev yapıyoruz sonra yapcak bir şey kalmıyo gibi boşuna oynuyomuşum gibi bir his geliyo
Oyunu bitirmeye gidin veya mağaralara gidin efsane oluyor.

- Ömer kanka gel bişi buldum
- geliyom hani
- Lan yerli geliyo kaç
-LAaaaaAaaĞn
- fatih vurma

Böyle komik diyaloglar oluyor arkadaşınla gülme krizine giriyorsun

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Tavsiye ettiğim iki oyun da olur. Dying Light da olur.

Top Bottom