Hikayeli CO-OP oyun önerisi

Mutluleymun

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
704
Arkadaşlarımla oynayabileceğim Far-Cry 5 gibi hikayeli oyun var mıdır?

ARMA 3 e bakabilirsin. Biz arkadaşlarla zamanında internet kafede lan üzerinden coop oynuyorduk ancak çevrimiçi eşli oyun var mıdır bilmiyorum. Ancak oynanış açısından çok zor olduğunu hatırlıyorum, bir iki mermide ölüyorsun.

Arma 3 var güzel oyun.

Oynamadiysan dene derim bende bune ya çöp diyordum 3 kişi girdik 50 saat oynamam oldu
o oyunda ev yapıyoruz sonra yapcak bir şey kalmıyo gibi boşuna oynuyomuşum gibi bir his geliyo

ARMA 3 e bakabilirsin. Biz arkadaşlarla zamanında internet kafede lan üzerinden coop oynuyorduk ancak çevrimiçi eşli oyun var mıdır bilmiyorum. Ancak oynanış açısından çok zor olduğunu hatırlıyorum, bir iki mermide ölüyorsun.
Gang Beast diyebilirim. Biz arkadaşlarla gülmekten ağlıyorduk oynarken.
Kanka bana hikayeli oyun lazım ya arkadaşımla beraber hikayeden ilerlemek istiyorum zevkli oluyor.

Far Cry gibi değil ama, A Way Out olabilir. İlla shooter istersen Borderlands 3 oynayın.
Far Cry derken hikaye modunda arkadaş ile oynayabildiğimiz için onu örnek vermiştim shooter gibi bi şartım yok hikaye modunda arkadaşımla ilerleyebileyim yeter

Far Cry derken hikaye modunda arkadaş ile oynayabildiğimiz için onu örnek vermiştim shooter gibi bi şartım yok hikaye modunda arkadaşımla ilerleyebileyim yeter
Biz arkadaşla dying light'ın yarısına geldik bizde arıyoruz aynı şekilde hikayeli oyun eğer oynamadıysanız sizde geçebilirsiniz dying light'a öneririm fakat Far Cry 5 gibi kaliteli midir orası sizde.

o oyunda ev yapıyoruz sonra yapcak bir şey kalmıyo gibi boşuna oynuyomuşum gibi bir his geliyo
Oyunu bitirmeye gidin veya mağaralara gidin efsane oluyor.

- Ömer kanka gel bişi buldum
- geliyom hani
- Lan yerli geliyo kaç
-LAaaaaAaaĞn
- fatih vurma

Böyle komik diyaloglar oluyor arkadaşınla gülme krizine giriyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,319
Üyeler