kaan.sri
80+
Dahası
- Bütçe
- 100
hikayesi güzel grafikleri güzel hikayeli oyun öneri varmı max 100 tl rdr2,gow,tlou,metro,horizon zero bunları oynadım
hocam oyun beni sarmadı oynayamıyorum siliyorum sonra lan oynim diyorum 1 saat oynuyorum geri siliyorum başka öneri varmı ?
80 falan oluyodu sanırım ama tam emin değilim kankahocam 279 TL ama indirimde kaç TL oluyor acaba
30 ₺ gamepass alıp bf serisini oynayabilirsin ben bf1 oynadım çok iyiydi ama 2 ve 3 beğenmedim bunların yanında çoğu oyunu 30 gün ücretsiz oynayabiliyorsun.hocam 279 TL ama indirimde kaç TL oluyor acaba
hocam gamepass bitmesine 7 gün var bakarım bi teşekkürler öneri için30 ₺ gamepass alıp bf serisini oynayabilirsin ben bf1 oynadım çok iyiydi ama 2 ve 3 beğenmedim bunların yanında çoğu oyunu 30 gün ücretsiz oynayabiliyorsun.
Rica ederim iyi akşamlarhocam gamepass bitmesine 7 gün var bakarım bi teşekkürler öneri için
Metro Saga Bundle indirimde 57TL içinde Expansion Pass adı altında Metro Exodus Gold Edition da bulunuyor çoğu kişi bilmiyorhikayesi güzel grafikleri güzel hikayeli oyun öneri varmı max 100 TL rdr2,gow,tlou,metro,horizon zero bunları oynadım