HİKAYELİ OYUN ÖNERİSİ

qwoxs25

80+
Reaksiyon skoru
98
merhabalar hayatım boyunca nerdeyse hiç hikayeli oyun oynamadım sadece bi ara arkadaşlarla dying light ı bitirmiştim
kısacası bana oynarken zevk alabilecegim ara sahnelerin yogunlukta olmadıgı bir hikayeli oyun önerir misiniz??

merhabalar hayatım boyunca nerdeyse hiç hikayeli oyun oynamadım sadece bi ara arkadaşlarla dying light ı bitirmiştim
kısacası bana oynarken zevk alabilecegim ara sahnelerin yogunlukta olmadıgı bir hikayeli oyun önerir misiniz??
gow
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

max payne 123

ben de hikayeli olaraktan korsan rdr 2 ye yeni başladım.henüz başlarında olama rağmen aldığı ödülleri hakeden bir başyapıt olmuş.yani sardı beni.senin ekran kartın da 4060 ti.ben her şey 2K ultrada msaa ve dlsss kapalı 60 fps üstü alıyorum.msaa yı açınca görüntü kalite daha da artıyor ama fps 25-30 lara düşüyor.msaa olmadan da güzel grafikleri var.

gof of war ve ragnarok

Geri