Açıkçası oyunların bu fiyatlara geldiği noktada hikayeli oyuna para vermeyi ben pek tercih etmem ama herkesin kendi tercihi tabii ki.Hiç sevmediğim şeyler, ücretli aldığım oyunu başkası ücretsiz oynayınca kıskanıyorum açıkçası.
Açıkçası oyunların bu fiyatlara geldiği noktada hikayeli oyuna para vermeyi ben pek tercih etmem ama herkesin kendi tercihi tabii ki.Hiç sevmediğim şeyler, ücretli aldığım oyunu başkası ücretsiz oynayınca kıskanıyorum açıkçası.
merak etmeyin hocam indirmedim içiniz rahat olsunHiç sevmediğim şeyler, ücretli aldığım oyunu başkası ücretsiz oynayınca kıskanıyorum açıkçası.
Last of Us öneririm, hocam oyunlarda bulmaca sevmiyorsan Linear hikayeli oyun araştır.Arkadaşlar hikayeli benim oynayabileceğim (yani detroit gibi değil) hiakyeli oyun önerir misiniz?(rdr ve gta hariç)
Hocam korsanı nasıl indiriyorsunuz? Ben ne kadar denesem de hiç bir zaman başaramadım bir daha da denemedim. Hep siyah ekranda kalıyorlar.merak etmeyin hocam indirmedim içiniz rahat olsun
Repeck indir onlar daha basitHocam korsanı nasıl indiriyorsunuz? Ben ne kadar denesem de hiç bir zaman başaramadım bir daha da denemedim. Hep siyah ekranda kalıyorlar.
Ne zannettiniz oyunları babanızın hayrına çıkarıldığını mı düşündünüzalmak?