Neler Yeni

Öneri Hikayeli Oyunlarda Kulaklık Tavsiyesi (God of War, RDR 2 vs.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Niyazi İleri
Bütçe
1300
Tek kişilik hikayeli oyun oynayan birisiyim çok nadir online oynarım. Ses kalitesi benim için çok önemli. O yüzden hangi kulaklığı tavsiye edersiniz. Benim aklımda cloud 2, cloud alpha, blackshark v2 var.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,046
İsim
Ahmet Şeker
hocam wireless düşünürsen kapalı kutu g535lere bakabilirsin cloud 2 var bende evet sesler çok iyi fakat kablosu başa bela sürekli yerlerde sürünüyor 10 saniye camı-kapıyı kapatıcam kulaklığı çıkart kabloyu düzelt her seferinde belki bu da dert mi diyebilirsiniz değil tabi ama kablosuz büyük rahatlık

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Niyazi İleri
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam wireless düşünürsen kapalı kutu g535lere bakabilirsin cloud 2 var bende evet sesler çok iyi fakat kablosu başa bela sürekli yerlerde sürünüyor 10 saniye camı-kapıyı kapatıcam kulaklığı çıkart kabloyu düzelt her seferinde belki bu da dert mi diyebilirsiniz değil tabi ama kablosuz büyük rahatlık
hocam 2. el piyasasına cok güvenemiyorum kulaklıkta ayrıca o kadar bütçemde yok. Rampage fury x vardı kablosuz o nasıldır ses kalitesi falan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

blackshark v2 alırdım ben olsam
gönlüm ondan yana yazılımı da var hem ama daha fazla artıramıyorum bütçemi indirime girse almayı düşünüyorum

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,046
İsim
Ahmet Şeker
hocam 2. el piyasasına cok güvenemiyorum kulaklıkta ayrıca o kadar bütçemde yok. Rampage fury x vardı kablosuz o nasıldır ses kalitesi falan.
rekabetçi oyunlar için öneriliyor ama hikayeli oyunlarda nasıl olur fikrim yok

Top Bottom