Berkyozclk
80+ Bronze
savas temalı iyi grafikli oyun oynamak istiyordum hic bilmedigim cod serisini sormak istedim grafikleri ve hikayesi iyi olan cod oyunu hangisidir
Cod MW serisi bana göre en iyisidir. Modern warfare 1 ve 2 nin remastered versiyonu da var. Miss gibi olmuş grafikleri.
Evet oyun o. 1-2-3 ün birbiri ile bağlantılı bir hikayesi var. Öyle oynamanı tavsiye ederimoyun bu di mi yanlıslık olmasın grafikleri iyimiş hikayesi de iyi diyorsan oynarımCall of Duty®: Modern Warfare® Remastered (2017) on Steam
One of the most critically-acclaimed games in history, Call of Duty: Modern Warfare is back, remastered in true high-definition, featuring improved textures, physically based rendering, high-dynamic range lighting and much more.store.steampowered.com
aga grafikleri cokiyi oyun lazım bana bi de hikayeOnun dışında COD Ghost da güzeldir. WW2 ye de bakabilirsin. Bir de Black Ops var ama onun da ilk iki oyunu güzel ama grafikleri eski gelebilir.
COD un problemi de o, eski oyunlarının hikayesi çok iyi. Yeni oyunların ki beş para etmez. Bu yüzden MW 1-2-3 remastered olduğu için oynaman daha iyi. Hikaye ve grafik onlarda çok iyi.aga grafikleri cokiyi oyun lazım bana bi de hikaye
Orjinal Cod MW serisi. 2007,2009 ve 2011.savas temalı iyi grafikli oyun oynamak istiyordum hic bilmedigim cod serisini sormak istedim grafikleri ve hikayesi iyi olan cod oyunu hangisidir
3 zaten bu sene cıkmamıs mı nasıl idare eder grafikleri baktım cokiyiyimşiCOD un problemi de o, eski oyunlarının hikayesi çok iyi. Yeni oyunların ki beş para etmez. Bu yüzden MW 1-2-3 remastered olduğu için oynaman daha iyi. Hikaye ve grafik onlarda çok iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada MW 3 remastered yok ama grafikleri idare eder.
Onun dışında COD Ghost da güzeldir. WW2 ye de bakabilirsin. Bir de Black Ops var ama onun da ilk iki oyunu güzel ama grafikleri eski gelebilir.
Evet oyun o. 1-2-3 ün birbiri ile bağlantılı bir hikayesi var. Öyle oynamanı tavsiye ederim
Yok o başka benim dediğim 2011 civarı çıkmış olan.3 zaten bu sene cıkmamıs mı nasıl idare eder grafikleri baktım cokiyiyimşi
bu 2. oyun mu anlamadımCall of Duty®: Modern Warfare® on Steam
Experience a visceral Campaign or assemble your team in the ultimate online playground with multiple Special Ops challenges and a mix of Multiplayer maps and modes.store.steampowered.com
bu kacıncı seri şimdi ozmnYok o başka benim dediğim 2011 civarı çıkmış olan.
abi bana grafikleri iyi olan hangisiyse o lazım bu son attıgın baya kotu mesela ben baya iyi grafikli bişyler arıyom pcnin canı yansın gibisindenİkinci oyun bu. İlk oyun senin ilk attığındı.
3. Oyun da buCall of Duty®: Modern Warfare® 3 (2011) on Steam
The best-selling first-person action series of all-time returns with an epic sequel to the multiple GOTY award winner Call of Duty®: Modern Warfare® 2...store.steampowered.com
O zaman güzel hikaye bulamazsın.abi bana grafikleri iyi olan hangisiyse o lazım bu son attıgın baya kotu mesela ben baya iyi grafikli bişyler arıyom pcnin canı yansın gibisinden
bi de pcye cıkmıs olmalı