Neler Yeni

Öneri Hikayeli veya Online oyun önerisi

klavalier

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hasan Sertaç Yiğitoğlu
Selamlar. Lanet bir internetim olduğundan çok yer kaplamayacak indirip oynayıp bitirebileceğim hikayeli oyun veya online oyun var mıdır? 16 mbps internetle yüksek gb oyunlar indirmeyi beklemek felaket oluyor. Eski cdciler olsa çektirip kurucam vallahi 😂

Selamlar. Lanet bir internetim olduğundan çok yer kaplamayacak indirip oynayıp bitirebileceğim hikayeli oyun veya online oyun var mıdır? 16 mbps internetle yüksek gb oyunlar indirmeyi beklemek felaket oluyor. Eski cdciler olsa çektirip kurucam vallahi 😂
Sistemin ne kanka,ona göre öneriler yapalım

Amd ryzen 5 7500f
Sapphire Rx7700xt pulse
32gb ram var hocam
The last of us
Rdr2
Dyıng light 2
Black myht wukong
God of War(2018)
Assasins Creed serisi
Cyberpunk 2077
Witcher 3
Alan wake 2(herkes beğenmeyebilir)
Aklıma gelenler bunlar ancak biraz depolama isteyen oyunlar,tatmin eder sizi

klavalier

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hasan Sertaç Yiğitoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
The last of us
Rdr2
Dyıng light 2
Black myht wukong
God of War(2018)
Assasins Creed serisi
Cyberpunk 2077
Witcher 3
Alan wake 2(herkes beğenmeyebilir)
Aklıma gelenler bunlar ancak biraz depolama isteyen oyunlar,tatmin eder sizi
Valla hocam çoğunu oynamak istiyorum ama internet yüzünden indiresim de oynayasım da kaçıyor

Valla hocam çoğunu oynamak istiyorum ama internet yüzünden indiresim de oynayasım da kaçıyor
Neden öyle dediniz hocam,benim böyle sistemim olsa dayak yeme uğruna bile olsa indirir oynardım açıkçası xd
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde internet kablosu düşünebilirsiniz

klavalier

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hasan Sertaç Yiğitoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden öyle dediniz hocam,benim böyle sistemim olsa dayak yeme uğruna bile olsa indirir oynardım açıkçası xd

Birde internet kablosu düşünebilirsiniz
Hocam rdr2 sıkıştırılmışı 65gb 1 günde indiğini görünce insan bir kahroluyor valla. Eskişehir merkezde oturuyorum ve 16lık altyapı var kaç yıldır böyle rezillik resmen

Hocam rdr2 sıkıştırılmışı 65gb 1 günde indiğini görünce insan bir kahroluyor valla. Eskişehir merkezde oturuyorum ve 16lık altyapı var kaç yıldır böyle rezillik resmen
37gb valoranti 12 saatte indirince bende öyle hissetmiştim az çok sinir bozucu,internet kablosuna geçin bence

Ga
Lan ile bağlıyım zaten hocam kastettiğiniz oysa
Galiba farklı şeyler,ethernet kablosundan bahsediyorum,internet hızınızi çok çok yüksektir Lana göre,
Aynı şeylerden mi bahsediyoruz acaba

Lan ile bağlıyım zaten hocam kastettiğiniz oysa
Kablo kullanmaya rağmen böyle ise yapacak bişey yok,sistem elinizde patlamasın internetten dolayı

klavalier

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hasan Sertaç Yiğitoğlu
Evet hocam bende de bunlardan bağlı. Tek farkı bu ürünün girişi metal benimki normal plastik. Hızı belirleyen şey altyapı ve abonesi olunan paketin verdiği hocam. Ben şuan altyapımın tamamını alıyorum ama yetersiz geliyor. Türk Telekomun rezilliği maalesef

Evet hocam bende de bunlardan bağlı. Tek farkı bu ürünün girişi metal benimki normal plastik. Hızı belirleyen şey altyapı ve abonesi olunan paketin verdiği hocam. Ben şuan altyapımın tamamını alıyorum ama yetersiz geliyor. Türk Telekomun rezilliği maalesef
Bende Türk Telekom ve aynı rezalet,ama bana kalırsa biraz sabır edin oyunları indirip oynayın, Türk Telekom rezillikleri eksik etmesin oyununuzdan

Hocam internet sağlayıcısi değişemezsiniz galiba altyapıdan dolayı(benim bildiğim bu değişebiliyorsaniz değişmenizi tavsiye ederim)

klavalier

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hasan Sertaç Yiğitoğlu
Bende Türk Telekom ve aynı rezalet,ama bana kalırsa biraz sabır edin oyunları indirip oynayın, Türk Telekom rezillikleri eksik etmesin oyununuzdan

Hocam internet sağlayıcısi değişemezsiniz galiba altyapıdan dolayı(benim bildiğim bu değişebiliyorsaniz değişmenizi tavsiye ederim)
Valla indirip oynayacağım artık birini ya o kadar sistem kurduk cs2de yazık ediyormuş gibi geliyorum kendisine hahaha

Türknet 35mbps altyapısını çekti dakat oxağa kadar tt taahhüt var bitmesini bekliyorum hocam. En azından ocakta biraz yükselme olacak

Top Bottom