Baldur's Gate 3 kesinlike oynamalısın. Sıra tabanlı aksiyonu olan, kamera açısı farklı olan ve daha çok okumaya dayalı olduğunu düşündüğüm (sadece okuma değilmiş) türlerden daha önce hiç oynamamıştım baldur's gate kadar kapsamlı bir rol yapma oyunu daha önce görmedim. Bugüne kadar birçok oyun oynadım oynanışı ve hikaye olarak etkilendiğim oyunlarda zirvede RDR2 vardı artık yanına Baldur's Gate 3 de eklendi ancak o iki oyunu kendi aralarında sıralamıyorum. Oyun çok büyük olduğu için benim de gözümü korkmuştu ancak korkacak kadar değilmiş yani hikaye kaçıp gitmiyor. Daha oyunun başlarında bile acaba şu kararı versem bunun sonucunda ne olur gibi olayları merak ettiriyor oyun. Oyunu 1 kez bitirsen bile farklı karakter seçip farklı seçimlerle oyunu çok farklı şekilde tekrar oynayabilirsin. Henüz 30 saat deneyimlemiş olmama rağmen tahminen 200-300 saati zorlarım gibi duruyor.
Death Stranding 2 saat oynayıp sıkıldım demişsin kesinlikle hak veriyorum ilk 3-4 saati gerçekten sıkıcı geçiyor ama sonrasında benim için günlük girip 1 görev yaptığım (kargo taşıdığım) bunun yanında hikayesini takip ettiğim bir oyuna dönüştü ve aşırı zevk alarak bitirdim şimdi de 2. oyununun çıkmasını bekliyorum.