Neler Yeni

Hikayesi güzel, oynanışı iyi bilgisayar oyunu önerebilir misiniz?

gneaui

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Ahmet-A
Sistemim her oyun için yeterli, korku oyunu oynayamıyorum ve aşırı aşırı karanlık teması olan oyunları sevmiyorum.
kingdom come daha geçen beleş verdiler

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Oğuzhan
Baldur's Gate 3 kesinlike oynamalısın. Sıra tabanlı aksiyonu olan, kamera açısı farklı olan ve daha çok okumaya dayalı olduğunu düşündüğüm (sadece okuma değilmiş) türlerden daha önce hiç oynamamıştım baldur's gate kadar kapsamlı bir rol yapma oyunu daha önce görmedim. Bugüne kadar birçok oyun oynadım oynanışı ve hikaye olarak etkilendiğim oyunlarda zirvede RDR2 vardı artık yanına Baldur's Gate 3 de eklendi ancak o iki oyunu kendi aralarında sıralamıyorum. Oyun çok büyük olduğu için benim de gözümü korkmuştu ancak korkacak kadar değilmiş yani hikaye kaçıp gitmiyor. Daha oyunun başlarında bile acaba şu kararı versem bunun sonucunda ne olur gibi olayları merak ettiriyor oyun. Oyunu 1 kez bitirsen bile farklı karakter seçip farklı seçimlerle oyunu çok farklı şekilde tekrar oynayabilirsin. Henüz 30 saat deneyimlemiş olmama rağmen tahminen 200-300 saati zorlarım gibi duruyor.

Death Stranding 2 saat oynayıp sıkıldım demişsin kesinlikle hak veriyorum ilk 3-4 saati gerçekten sıkıcı geçiyor ama sonrasında benim için günlük girip 1 görev yaptığım (kargo taşıdığım) bunun yanında hikayesini takip ettiğim bir oyuna dönüştü ve aşırı zevk alarak bitirdim şimdi de 2. oyununun çıkmasını bekliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bg3 den sonra larianın divinity oyunlarını da satın aldım her kuruşu hakediyor
Hocam divinity oyunlarında Türkçe dil desteği var mı veya yama vs. kolay bulunuyor mu?

clafwq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Bekir Keskin
Baldur's Gate 3 kesinlike oynamalısın. Sıra tabanlı aksiyonu olan, kamera açısı farklı olan ve daha çok okumaya dayalı olduğunu düşündüğüm (sadece okuma değilmiş) türlerden daha önce hiç oynamamıştım baldur's gate kadar kapsamlı bir rol yapma oyunu daha önce görmedim. Bugüne kadar birçok oyun oynadım oynanışı ve hikaye olarak etkilendiğim oyunlarda zirvede RDR2 vardı artık yanına Baldur's Gate 3 de eklendi ancak o iki oyunu kendi aralarında sıralamıyorum. Oyun çok büyük olduğu için benim de gözümü korkmuştu ancak korkacak kadar değilmiş yani hikaye kaçıp gitmiyor. Daha oyunun başlarında bile acaba şu kararı versem bunun sonucunda ne olur gibi olayları merak ettiriyor oyun. Oyunu 1 kez bitirsen bile farklı karakter seçip farklı seçimlerle oyunu çok farklı şekilde tekrar oynayabilirsin. Henüz 30 saat deneyimlemiş olmama rağmen tahminen 200-300 saati zorlarım gibi duruyor.

Death Stranding 2 saat oynayıp sıkıldım demişsin kesinlikle hak veriyorum ilk 3-4 saati gerçekten sıkıcı geçiyor ama sonrasında benim için günlük girip 1 görev yaptığım (kargo taşıdığım) bunun yanında hikayesini takip ettiğim bir oyuna dönüştü ve aşırı zevk alarak bitirdim şimdi de 2. oyununun çıkmasını bekliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam divinity oyunlarında Türkçe dil desteği var mı veya yama vs. kolay bulunuyor mu?
Benim kafamı karıştıran ve korktuğum şey aslında oyundaki eşyalar. Doğru eşyayı mı kullanıyorum? Yanıma alacağım adama ne vereceğim? Bunu kullanırsam güçsüz mü olur? Karakterin yapısını mı bozar falan diye düşünüyorum çünkü videolardan izlediğim kadarıyla büyük bir arayüzü var. Bu yüzden biraz korkuyorum Baldurs Gate 3'den, neyse indirmeye koydum deniyeceğim.

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
902
İsim
Göksel Gündüz
Fazla oldu ama artık aralarından seçersin.

clafwq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Bekir Keskin
Fazla oldu ama artık aralarından seçersin.

Teşekürlerrr, eline emeğine sağlık..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,199
Üyeler
164,630
Son üye
quarcysale
Top Bottom