Neler Yeni

Hikayeyi devam ettirin

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Öncelikle şunu söyliyeyim hikaye yazacaksanız konuya yazılan son mesaja gidin ve ondan önceki birkaç mesajı okuyup anlamaya çalışın.
Dua edin konu tutsunda keyifi olsun 3-5 kişiyle olmuyor.
Ben başlıyorum;

Bir gün Hasan...
Yolda yürürken bir anda yer çöker . Hasan bayılmıştı . Gözlerini açtığında ise aslında çok eski çağlardan kalan bir uzay tapınağı bulmuştu. Tapınakta biraz yürüdükten sonra bir çember dikkatini çeker . Burası aslında kubbeli bir oda gibiydi ve üstünde uzayı ve evreni temsil eden resimler ve yazılar vardı . Acaba bu bir mesaj mıydı? Yürüdü yürüdü yürüdü ama dikkatini çeken bir şey yoktu. Şans eseri bu yazıları incelerken birisinin dikkat çekici olduğunu görmüş . Parlak ve Altın ile yazılmış bir yazı idi . Ama halen ne yapıcağını bilmiyordu . O sırada ise gün batıyordu bunu ise delikten anlamıştı . Sonra gelen ışık açısı düştükçe yazıya kadar geldi ve aniden yer titremeye başladı . Aslında yer titremesi değildi bu . Bu saki büyük bir kapı veya bşr yerin açılırken çıkardığı sesti . Çemberin her iki tarafı açılıyordu . Hasan korku ile açılan yerin altında ne vardı derken arkadan sanki onu biri itmişti ve çukurun içindeki olan boyutlar arası Portaldan geçmişti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Süper güç olunca yer altından Borinyum çıktı.
Ve Hasan Boradam 2023 oldu.

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Üvey annesi ödevlerine yardım ettikten sonra çamaşır makinesinde kaybolan çorabını ararken kafası çamaşır makinesine sıkışmış.
Step Mother Vakası Ooo Step Son Help ME! :p

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
Top Bottom