HIKSEMI HS-SSD-FUTUREX Lite 2048 GB M2 SSD 4175₺

darılma ama alakası yok. benim dram yok. windows kurulu. epey de hızlı. geçen gün micron m2 ssd dolduğundan c deki 60-70 gb oyun dosyasını kingston a400 ssd ye kopyaldım512 mb hızla 3-5 dk sürdü. aynı şekil ssd den m2 ye kopyalarken de aynı. soğutucu da yok m2 de ama 46 derecelerde. ama muhakkak dramlı ssd ler normalinden daha performanslıdır ona bişey diyememe.kalite arayanlar yönelebilir. ama normal m2 lerde oldukça yeterli onu anlatmak istedim. bu arada m2 2-3 sene oldu alalı.
Hocam konuda ki m2 için ne diyorsunuz alınır mı, yoksa wd green e mi yönelenim, birde crucial p3 plus un drami var mı acaba

Dram gerçekten hayat kurtaran bir şey, dram'ı olmayan ssd'lere ne windows kuruluyor, ne dosya kopyalanıyor adamı kabız ediyor böyle de bir gerçek var ama. Yani bir veriyi içine at kalsın hiçbir şekilde veriye müdahale etme, sadece (read only) okuma yap yazma olmasın diyorsan alınabilir ama kullanım alanı çok dar görüldüğü üzere.
O senlik veya başka bir sorunmuş dostum. Hazır sistemlerin çoğunda dramsiz ssd var. Hepsi kullanılıyor binlerce satıldı bu zamana kadar. Eğer kronik sorun veya üretim hatası haricinde bir sorun olmadığı sürece dramsiz ssdler günlük işlerde gayet normal çalışıyor.

@MoonWalk Hocam siz ne diyorsunuz bu konuda
Exceria Plus G3/Blue SN5000 ikilisi daha iyi görünüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam konuda ki m2 için ne diyorsunuz alınır mı, yoksa wd green e mi yönelenim, birde crucial p3 plus un drami var mı acaba
WD Green SN3000'in fiyatı avantajlı olmadığı sürece alınabilir değil, direkt alınmaması daha iyidir. P3 Plus'ta DRAM yok.

WD Green SN3000, WD Blue SN5000, P3 Plus, FutureX Lite, Exceria Plus G3'te DRAM yok. Exceria Pro'da DRAM var.

Son düzenleme:
Geri