Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Hilda 18V Gravür Mini Matkap Ve Uç Takımı 132TL Aliexpress

Imenes

80+
sanal kart tavsiyeniz var mı hocam kolayca açabileceğim ve eminsiniz değil mi sadece kredi kartını değiştirsem yeterli tcye 5 sınırını biliyorum ama bence telefon numarasından fln da banlıyolar gibi geldi
Sanal kartı herhangi bir mobil bankacılık uygulamasından açabilirsin. Banka farketmiyor hepsi aynı, bende garanti, ziraat, iş bankası kartları var bunları kullanıyorum. 5 kerede bir ben tc ile beraber isim ve telefon numarasınıda değiştirdim bir sorun çıkmadı.

umtb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Bora
Hilda değil ama şarjlı olan gravür geldi küçük işlerde kullanmak için gayet ideal

KingDeViL

80+ Bronze
Ürünümü teslim aldım.

1722255937682.png

Böyle güzel avantajları da bir daha paylaşmayacağım. Millet alıp alıp kaçıyor. Çoğu al-sat yapan kişiler.. Ürünü alan bir kişi de gelip olumlu olumsuz yorum yapmamış..

yaman..k

80+ Bronze
Ürünümü teslim aldım.

Alıntıyı görüntüle

Böyle güzel avantajları da bir daha paylaşmayacağım. Millet alıp alıp kaçıyor. Çoğu al-sat yapan kişiler.. Ürünü alan bir kişi de gelip olumlu olumsuz yorum yapmamış..
Aliexpress indirimleri paylaşan bir telegram grubu oluşturabiliriz aslında güzel bir proje olur.

rayli82

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Bay Koçak
Ürünümü teslim aldım.

Alıntıyı görüntüle

Ah be benimkini iptal ettiler yakalandım keşke alabilseydim geçen paparadan tek kullanımlık sanal hayaletl kart açtım denedim yinede iptal ettiler kişi tc tlf no farklı sanal kart açıyorum gizli sekme vpn açıyorum yinede iptal ediyorlar adres banı yedim bence

umtb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Bora
Ürünümü teslim aldım.

Alıntıyı görüntüle

Banada bugün geldi hocam teşekkürler tekrardan paylaştığınız için gayet güzel ürün bu fiyata tek eksiği kesme aparatı olmaması

KingDeViL

80+ Bronze
Banada bugün geldi hocam teşekkürler tekrardan paylaştığınız için gayet güzel ürün bu fiyata tek eksiği kesme aparatı olmaması
Rica ederim. İyi günlerde kullan. Çoklu seti alsaydın onda elmas kesme ucu vardı. Keşke bende çoklu paketi alsaydım. Bende bir sürü dremel ucu var ona göre olan başlık setini içine koymamışlar. Sadece çoklu sete başlıkları koymuşlar. Onu fark etmedim.

1722278113478.png

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Hüseyin Atik
Ürünümü teslim aldım.

Alıntıyı görüntüle

hocam size diğer konuda da bahsettim. :D Gravür gelince paylaşın ya alamadım ben :D Bu al satçılar yüzünden zaten çoğu ürünü,n gönderimi Türkiyeye kapanmış

KingDeViL

80+ Bronze
hocam size diğer konuda da bahsettim. :D Gravür gelince paylaşın ya alamadım ben :D Bu al satçılar yüzünden zaten çoğu ürünü,n gönderimi Türkiyeye kapanmış
Üzülme ya öyle ahım şahım bir şey değilmiş. 18v olunca ben güçlü bir şey sandım. Delik delerken felan duruyor motoru. Benim kendi yaptığım 24v yazıcı motorundan olanı çok daha iyi. Ama yine ufak tefek plastik kesme düzeltme işlerinde kullanılır.

Gönderimleri açmazlarsa bu sefer millet Temu'dan alır. Bu kadar uyguna gelmez ama toplu alınca belki avantajlı olur.

• Beğen
Reaksiyonlar: umtb

umtb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Bora
Üzülme ya öyle ahım şahım bir şey değilmiş. 18v olunca ben güçlü bir şey sandım. Delik delerken felan duruyor motoru. Benim kendi yaptığım 24v yazıcı motorundan olanı çok daha iyi. Ama yine ufak tefek plastik kesme düzeltme işlerinde kullanılır.

Gönderimleri açmazlarsa bu sefer millet Temu'dan alır. Bu kadar uyguna gelmez ama toplu alınca belki avantajlı olur.
Hocam biraz önce farkettim bende çok farkı yok şarjlı ile hız dışında acaba o 24v yazıcı motoru ile yaptığınızın ucundaki malzemeyi nereden aldınız

KingDeViL

80+ Bronze
Hocam biraz önce farkettim bende çok farkı yok şarjlı ile hız dışında acaba o 24v yazıcı motoru ile yaptığınızın ucundaki malzemeyi nereden aldınız
Onu da aliexpressten aldım. 34tl+vergi.

• Beğen
Reaksiyonlar: umtb

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Hüseyin Atik

Açarlarsa güzel olur. Sizin diğer gönderide paylaştıklarınızdan 4.5 tane alacaklarım vardı Allah nasip ederse

umtb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Bora
Top Bottom