Sağ olun hocam bundan da sipariş ettim 5 adet
Hocam ben direkt şarjlıdakini alıp takıyorum diğerine uymazsa uçlar 1 tanede yedek çıktı içinden hildanınBen orta seti aldığım için içinde başlıkları yoktu. İnce uçları kullanamıyordum. Şuan ilk indirim ile alınabiliyor. 4.8mm diye hesapladım ama umarım doğrudur. Almak isteyen olursa 75 Tl tuttu vergisiyle..
10 adet Mini matkap Chucks adaptörü 0.5mm-3.2mm Dremel Mini matkap Chucks Chuck adaptörü mikro Collet pirinç için güç döner aracı - AliExpress 1420
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
0.3-3.4mm evrensel küçük elektronik matkap ucu Collet Mini Chuck aracı fikstür kelepçe Ä°Ålevli mikro elektrikli matkap Chuck 1 adet - AliExpress 1420
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Benimkinden de bir tane yedek çıktı ama oda kalın uçlar için. Bende toplu iğne inceliğinde matkap ucu var. Onları kullanabilmem için başlık setini aldım.Hocam ben direkt şarjlıdakini alıp takıyorum diğerine uymazsa uçlar 1 tanede yedek çıktı içinden hildanın
Ben küçükte olsa elimdeki yazıcı motorunun ucuna sabitlenmiş metali kestim harbiden küçük işlerde çok işe yarıyorBenimkinden de bir tane yedek çıktı ama oda kalın uçlar için. Bende toplu iğne inceliğinde matkap ucu var. Onları kullanabilmem için başlık setini aldım.
Bu hilda gravürü iyiki almışım. Çok işime yaradı. Büyük olanı sürekli kutusundan çıkartıp kurmak zor oluyordu. Hilda bir şey keserken sürekli duruyor ama sıkıntı değil. Yavaş yavaş zorlamadan alüminyum bile kestim. Zımparalama, pas temizleme için felan çok iyi.