Imenes
80+
1 defa aynı üründen farklı hesaplardan olmak üzere 2 tane aldım. Onlar iptal olduğundan beri ne alırsam alıyım iptal oluyor. Galiba çözümü yokAynı anda 3-4 ürün mü almaya çalışıyorsun acaba ? Ben bu kadar iptal almıyorum. Nasıl beceriyorsunuz bunu anlamıyorum. Gizli tarayıcı aç, oradan üye ol, kartına yeni bir sanal kart oluştur.
Bunlar yolda olanlar. ilk 3 tanesi pazartesi elimde olur. Daha bu gravür kargoya verilecek. Bende öyle çok iptal olmuyor.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Genelde ben kendime aldıktan 1 gün sonra konu açardım ama bu sefer acele ettik. Bizimkisi inşallah iptal olmaz.
Bide bunlara toplu olarak hangi siteden bakıyorsunAynı anda 3-4 ürün mü almaya çalışıyorsun acaba ? Ben bu kadar iptal almıyorum. Nasıl beceriyorsunuz bunu anlamıyorum. Gizli tarayıcı aç, oradan üye ol, kartına yeni bir sanal kart oluştur.
Bunlar yolda olanlar. ilk 3 tanesi pazartesi elimde olur. Daha bu gravür kargoya verilecek. Bende öyle çok iptal olmuyor.
Alıntıyı görüntüle
Genelde ben kendime aldıktan 1 gün sonra konu açardım ama bu sefer acele ettik. Bizimkisi inşallah iptal olmaz.