no-name
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,329
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nasıl ya
Alın hocam testo10 kodunu girmeyi unutmayın %10 indirim oluyorkilo almak sorun değil hocam yağları yaktıkmı yeter
teşekkürler aklımda soru kalmadı bunu alıyorum
Doğru hocam siz tek ölçek mi alıyordunuz tabi nereden bileceksiniz bizim de bir arkadaş şüphelenmişti ölçek küçük felan diye önceden başka marka kullanmıştı oradan biliyor sonra biraz araştırdık bu yazıyı bulduk günde 2 sefer kullanıyoruz yaninasıl ya2.kutu bitecek doğru değildir inş hemen tartıyorum
Hocam ölçünün ağırlığını düştüm tam 5gram geldiAlın hocam testo10 kodunu girmeyi unutmayın %10 indirim oluyor
Boş ölçek kaç grHocam ölçünün ağırlığını düştüm tam 5gram geldi
2 gramBoş ölçek kaç gr
Şikayetvar sayfası linki![]()
HIQ Nutrition Şikayet ve Yorumları - Şikayetvar
HIQ Nutrition şikayet, iletişim, HIQ Nutrition yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! HIQ Nutrition için yazılan tüm şikayet ve kull...www.sikayetvar.com
Dediğim gibi takribi (tartının hata payını da katarsak ve ölçeğin tam sıfıra sıfır doldurulduğunu düşünürsek) 2.5 3 gr total creatin alınıyor 2 ölçek almak daha mantıklı2 gram
hiq 2.5g diyor tartıyorum 5 çıkıyor olmadı tek tek sayıcam boş olan kutuya doldurarakBoş ölçek kaç gr
Şikayetvar sayfası linki![]()
HIQ Nutrition Şikayet ve Yorumları - Şikayetvar
HIQ Nutrition şikayet, iletişim, HIQ Nutrition yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! HIQ Nutrition için yazılan tüm şikayet ve kull...www.sikayetvar.com
Hocam toplam 5 gr civarı ölçüyor ölçek ile birlikte ölçeği çıkartırsanız 3 gr 2.5gr felan kalıyor zaten normal yani attığım linke bakarsanız eski basım kutu diyor yenilecek diyor üstünde 1 servis yazıyor ya ondan bahsediyorhiq 2.5g diyor tartıyorum 5 çıkıyor olmadı tek tek sayıcam boş olan kutuya doldurarak![]()
hocam 2gram darasını aldım 5gram çıktı ölçekle 7 gramHocam toplam 5 gr civarı ölçüyor ölçek ile birlikte ölçeği çıkartırsanız 3 gr 2.5gr felan kalıyor zaten normal yani attığım linke bakarsanız eski basım kutu diyor yenilecek diyor üstünde 1 servis yazıyor ya ondan bahsediyor
instadan bi yazıyım instaya tekrar dönerimHocam toplam 5 gr civarı ölçüyor ölçek ile birlikte ölçeği çıkartırsanız 3 gr 2.5gr felan kalıyor zaten normal yani attığım linke bakarsanız eski basım kutu diyor yenilecek diyor üstünde 1 servis yazıyor ya ondan bahsediyor
hiqya*hocam 2gram darasını aldım 5gram çıktı ölçekle 7 gram
instadan bi yazıyım instaya tekrar dönerim
hangisi gerçek aga ölçünce 5 çıkıyor hiq 2.5 diyor, gider ayak günlük 10g creatin alıp böbrekleri patlatmayalımHocam ölçünün ağırlığını düştüm tam 5gram geldi