HIQ CREATİnE 300G ALIYORUM

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Screenshot_20230214_012700_WhatsApp.jpg

kilo almak sorun değil hocam yağları yaktıkmı yeter:ROFLMAO:

teşekkürler aklımda soru kalmadı bunu alıyorum
Alın hocam testo10 kodunu girmeyi unutmayın %10 indirim oluyor

nasıl ya :D 2.kutu bitecek doğru değildir inş hemen tartıyorum
Doğru hocam siz tek ölçek mi alıyordunuz tabi nereden bileceksiniz bizim de bir arkadaş şüphelenmişti ölçek küçük felan diye önceden başka marka kullanmıştı oradan biliyor sonra biraz araştırdık bu yazıyı bulduk günde 2 sefer kullanıyoruz yani

Boş ölçek kaç gr

Şikayetvar sayfası linki
hiq 2.5g diyor tartıyorum 5 çıkıyor olmadı tek tek sayıcam boş olan kutuya doldurarak :D

hiq 2.5g diyor tartıyorum 5 çıkıyor olmadı tek tek sayıcam boş olan kutuya doldurarak :D
Hocam toplam 5 gr civarı ölçüyor ölçek ile birlikte ölçeği çıkartırsanız 3 gr 2.5gr felan kalıyor zaten normal yani attığım linke bakarsanız eski basım kutu diyor yenilecek diyor üstünde 1 servis yazıyor ya ondan bahsediyor

Hocam toplam 5 gr civarı ölçüyor ölçek ile birlikte ölçeği çıkartırsanız 3 gr 2.5gr felan kalıyor zaten normal yani attığım linke bakarsanız eski basım kutu diyor yenilecek diyor üstünde 1 servis yazıyor ya ondan bahsediyor
hocam 2gram darasını aldım 5gram çıktı ölçekle 7 gram

instadan bi yazıyım instaya tekrar dönerim

hocam 2gram darasını aldım 5gram çıktı ölçekle 7 gram

instadan bi yazıyım instaya tekrar dönerim
hiqya*

Geri