Neler Yeni

Hisse alıp satan bi uygulamanın adını öğrenmem gerekiyor yardım edebilecek varmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet benzer
Herkese iyi forumlar öncelikle bir hacim bürosu adı altında hisse alıp satılan bir programın fotoğrafını atıp hangi program olduğunu öğrenmek istiyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

Ekler

• Screenshot_2021-08-10-23-27-06-279_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2021-08-10-23-27-06-279_com.whatsapp.jpg
    541.2 KB · Hit: 100

EmreTRk

80+ Bronze
Hocam bunlar profesyonel derecede robotlar. Saniyenin binde biri hızında kuruşluk al sat işlemleri yaparlar. Öyle küçük meblağlar ile kullanılacak uygulamalar değil. Bu uygulamada ya birisi kendisi yazmış yada sağlam para bayılıp birinden almış. Genelde bankalar kullanır bu robotları ben şahsi olarak kullananı ilk defa görüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet benzer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bunlar profesyonel derecede robotlar. Saniyenin binde biri hızında kuruşluk al sat işlemleri yaparlar. Öyle küçük meblağlar ile kullanılacak uygulamalar değil. Bu uygulamada ya birisi kendisi yazmış yada sağlam para bayılıp birinden almış. Genelde bankalar kullanır bu robotları ben şahsi olarak kullananı ilk defa görüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi yakınımın hacim bürosu adı altında çalıştığı bi işyerinde kullanılan program bu zaten çok yüklü alım satımlar yapılıyor

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Hisse alım satımı ile ilgilenen arkadaşlar varsa bir rehber hazırlayabilir mi ? yada konu dışın da bir konu açtım bununla ilgili bilgisi olan varsa orada da anlatabilir.

EmreTRk

80+ Bronze
Hisse alım satımı ile ilgilenen arkadaşlar varsa bir rehber hazırlayabilir mi ? yada konu dışın da bir konu açtım bununla ilgili bilgisi olan varsa orada da anlatabilir.
Hocam uygulama ile ilgili rehberden bahsediyor iseniz burada kimsenin okadar tecrübesi yoktur. O robotları genelde kurumlar kullanıyor. Şahsi olarak kullanan çok az kişi var. Ama borsa ile ilgili sorularınız var ise elimden geldiğince cevaplarım.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Hocam uygulama ile ilgili rehberden bahsediyor iseniz burada kimsenin okadar tecrübesi yoktur. O robotları genelde kurumlar kullanıyor. Şahsi olarak kullanan çok az kişi var. Ama borsa ile ilgili sorularınız var ise elimden geldiğince cevaplarım.
Evet hocam borsa ile ilgili diyelim o zaman. Benim hiç bir bilgim ve tecrübem olmadığı için soracağım sorular da size garip gelebilir o yüzden siz kısaca işin tanımından ve inceliklerinden bahsederseniz çok memnun olurum.

EmreTRk

80+ Bronze
Evet hocam borsa ile ilgili diyelim o zaman. Benim hiç bir bilgim ve tecrübem olmadığı için soracağım sorular da size garip gelebilir o yüzden siz kısaca işin tanımından ve inceliklerinden bahsederseniz çok memnun olurum.
Özelden sorarsan yardımcı olabilirim. Veya bunun ile ilgili konu açarsan daha iyi olur. Başlık ile alakasız konuşmamak lazım :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet benzer
İş birkaç tecrübeli insanın hacim bürosu açıp içerisinde çalışanlarıyla hızlı hisse alıp satım yapan kişiler ve bu da kulalandıkları program

Hocam bunlar profesyonel derecede robotlar. Saniyenin binde biri hızında kuruşluk al sat işlemleri yaparlar. Öyle küçük meblağlar ile kullanılacak uygulamalar değil. Bu uygulamada ya birisi kendisi yazmış yada sağlam para bayılıp birinden almış. Genelde bankalar kullanır bu robotları ben şahsi olarak kullananı ilk defa görüyor
Hocam zaten bende bu programı bulup bahsettiğiniz büyük meblağlar ile iş yapmak için soruyorum bu robotları nasıl ve nerden bulmak problem eğer bulabilirsem karşılığı hiç önemli değil teşekkürler

EmreTRk

80+ Bronze
İş birkaç tecrübeli insanın hacim bürosu açıp içerisinde çalışanlarıyla hızlı hisse alıp satım yapan kişiler ve bu da kulalandıkları program

Hocam zaten bende bu programı bulup bahsettiğiniz büyük meblağlar ile iş yapmak için soruyorum bu robotları nasıl ve nerden bulmak problem eğer bulabilirsem karşılığı hiç önemli değil teşekkürler
Hocam büyük meblağlar öyle 100k 200k ile olmuyor. Hissenin tahtacısı siz olacaksınız ki elinizdeki lotları robot sattığı zaman hisse fiyatını düşürebilecek. Düştüğü zaman satış girilecek ve siz tekrar toplayacaksınız ve yükseldiği zaman tekrar satış yapacaksınız. Sizin bahsettiğiniz yüksek miktarlar ile ancak alt pazar hisselerinde yaparsınız bunu, o da çok riskli olur.

İlle de yapacağım derseniz bulunur uygulama bir yerden. Ancak bu robot milisaniyeler ile işlem yapar. Ve komisyonsuz çalıştığı için maliyet yükselmeden direk al sat yapabilir.

Bireysel bir kullanıcının bu ortamı yapabilmesi çok zordur. Sizin için de bu durum geçerli ancak denemek sizin elinizde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet benzer
Hocam büyük meblağlar öyle 100k 200k ile olmuyor. Hissenin tahtacısı siz olacaksınız ki elinizdeki lotları robot sattığı zaman hisse fiyatını düşürebilecek. Düştüğü zaman satış girilecek ve siz tekrar toplayacaksınız ve yükseldiği zaman tekrar satış yapacaksınız. Sizin bahsettiğiniz yüksek miktarlar ile ancak alt pazar hisselerinde yaparsınız bunu, o da çok riskli olur.

İlle de yapacağım derseniz bulunur uygulama bir yerden. Ancak bu robot milisaniyeler ile işlem yapar. Ve komisyonsuz çalıştığı için maliyet yükselmeden direk al sat yapabilir.

Bireysel bir kullanıcının bu ortamı yapabilmesi çok zordur. Sizin için de bu durum geçerli ancak denemek sizin elinizde.
Sorun o Değil sorun programı nerden bulabilirim gerisi önemli değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,696
Üyeler
165,408
Son üye
sihecate
Top Bottom