Neler Yeni

Hitman 3 Deluxe Almaya değer mi?

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,173
İsim
Turuncu Keskin
Hitman 3 Deluxe Almaya değer mi? Yoksa direkt 3 oyunu bulunduran hitman trilogy mi alınmalı ?

ahmet71

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
ahmet yusuf aygül
hitman trilogy al alacaksan ingilizce bilmiyosan alma bence anlamıyosan

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,173
İsim
Turuncu Keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hitman trilogy al alacaksan ingilizce bilmiyosan alma bence anlamıyosan
İngilizce biliyorum ama bilmiyor olsam bile alt yazı modları, paketleri internetten indirebiliyorsun çokta sorun olacak bir durum değil.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Evet ama steamda 500 liraya yakın bakiyem var.
Oyun hakkında bilgim yok bir ve ikiyi oynamıştım genel hatlarıyla aynı oyun biraz cilalanıyor incelemelere göre karar verin ek içerik zengin mi değil mi ona bakın paket varsa paketlere bakın daha uyguna gelir

Son düzenleme:

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,173
İsim
Turuncu Keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun hakkında bilgim yok bir ve ikiyi oynamıştım genel hatlarıyla aynı oyun biraz cilalanıyor incelemelere göre karar verin ek içeril zengin mi değil mi ona bakın paket varsa paketlere bakın daha uyguna gelir
Söylediğim paket aslında 3 oyunun bir arada bulunduğu bir şey ama 3 oyunda standart edition diğer paketlerini alamıyorum deluxe , gold paketleri var.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Söylediğim paket aslında 3 oyunun bir arada bulunduğu bir şey ama 3 oyunda standart edition diğer paketlerini alamıyorum deluxe , gold paketleri var.
DLC'leri ek alınca diğer sürümlerden daha mı pahalı oluyor ben olsam trilogy alır standart edition üstüne dlc eklemesiyle deluxe gold paketlerine yükseltirdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,455
Üyeler
163,658
Son üye
brokoprotein
Top Bottom