İngilizce biliyorum ama bilmiyor olsam bile alt yazı modları, paketleri internetten indirebiliyorsun çokta sorun olacak bir durum değil.hitman trilogy al alacaksan ingilizce bilmiyosan alma bence anlamıyosan
hitman trilogy al 3 oyunun bir olduğu paketi alİngilizce biliyorum ama bilmiyor olsam bile alt yazı modları, paketleri internetten indirebiliyorsun çokta sorun olacak bir durum değil.
Oyun hakkında bilgim yok bir ve ikiyi oynamıştım genel hatlarıyla aynı oyun biraz cilalanıyor incelemelere göre karar verin ek içerik zengin mi değil mi ona bakın paket varsa paketlere bakın daha uyguna gelirEvet ama steamda 500 liraya yakın bakiyem var.
Söylediğim paket aslında 3 oyunun bir arada bulunduğu bir şey ama 3 oyunda standart edition diğer paketlerini alamıyorum deluxe , gold paketleri var.Oyun hakkında bilgim yok bir ve ikiyi oynamıştım genel hatlarıyla aynı oyun biraz cilalanıyor incelemelere göre karar verin ek içeril zengin mi değil mi ona bakın paket varsa paketlere bakın daha uyguna gelir
DLC'leri ek alınca diğer sürümlerden daha mı pahalı oluyor ben olsam trilogy alır standart edition üstüne dlc eklemesiyle deluxe gold paketlerine yükseltirdimSöylediğim paket aslında 3 oyunun bir arada bulunduğu bir şey ama 3 oyunda standart edition diğer paketlerini alamıyorum deluxe , gold paketleri var.