Hız Aşırtma ve Performans

Dgkngnds

80+
Reaksiyon skoru
14
Dostlar selam ben yine bir şey merak ediyorum, elimdeki ekran kartı oc model değil msi rx 5700 xt mech, ben bu ekran kartına hız aşırtması yaparsam sorun yaşar mıyım? ve ekran kartı kullanımını nasıl yüzde 100 yaparım çünkü oyunlarda tamamını kullanmadığı için tam fps alamıyorum.

ekran kartı Kullanımını işlemci sağlıyor işlemcin ekran kartına yetmiyorsa darboğaz yapıyorsa ekran kartı kullanımı düşer

hangi oyunlarda oluyor bu her oyunda mı oluyor

hangi oyunlarda oluyor bu her oyunda mı oluyor
mesela dün gtaV indirmiştim ama ekran kartı kullanımım sürekli 70 civarıydı, cs ve benzeri oyunlarda da öyle ama onlarda zaten çok güç gerektirmediği için öyle yapıyordur diye düşündüm
Post automatically merged:

diğer sorumada cevap verebilir misiniz çok mutlu olurum.

mesela dün gtaV indirmiştim ama ekran kartı kullanımım sürekli 70 civarıydı, cs ve benzeri oyunlarda da öyle ama onlarda zaten çok güç gerektirmediği için öyle yapıyordur diye düşündüm

diğer sorumada cevap verebilir misiniz çok mutlu olurum.
Gta V nin sekronizasyonu berbbat normal

Csgo ve valorant gibi oyunlarda işlemci yi kullanır ekran kartına çok gerek duymaz

Gta V nin sekronizasyonu berbbat normal

Csgo ve valorant gibi oyunlarda işlemci yi kullanır ekran kartına çok gerek duymaz
tamam teşekkürler bende korktum ekran kartımda bir sıkıntı mı var diye, peki diğer sorum olarak ona ne cevap verirsiniz ?

elimdeki ekran kartı oc model değil msi rx 5700 xt mech, ben bu ekran kartına hız aşırtması yaparsam sorun yaşar mıyım? ve ekran kartı kullanımını nasıl yüzde 100

elimdeki ekran kartı oc model değil msi rx 5700 xt mech, ben bu ekran kartına hız aşırtması yaparsam sorun yaşar mıyım? ve ekran kartı kullanımını nasıl yüzde 100
Ekran kartınızın overclock a ihtiyacı yok sisteminiz dengelli oldugundan düşüktede yüksekde de aynı fps i vericektir

Ekran kartınızın overclock a ihtiyacı yok sisteminiz dengelli oldugundan düşüktede yüksekde de aynı fps i vericektir
anladım, yani benim GtaV gibi bir oyunda tam kullanım alamayıp yüksek fps alamamamın sebebi optimizasyon sorunu. Teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,347
Üyeler
190,898
Son üye
alidaşdemir
Geri