VortexTR
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Emre Koçak
Merhabalar dostlar. Forumda yeniyim. Sizlere sormak istediğim bir şikayet var. Ben Türknet internet bağlattım, uzun süre kopmalar yaşadım ve teknik desteğe ticket bıraktım ve geri dönüş olarak saha elemanlarından birinin gelip yapacağı falan söyledi. Sonra eleman geldiğinde ben yoktum ailem evdeydi, onlarda bundan pek anlamaz neyse adam işini halledip gittikten sonra ben hızı testi yaptığımda 16 mbs gözüküyordu , altyapı sorgulama yaptığımda 50 en fazla verilebileceği gözüküyordu ben 35 lik paketi aldım ( bütün internet sağlayıcılarından test yaptım millenicom, netspeed, vb onlarda 50 yazıyordu ) ne hikmetse bu saha elemanı arkadaş geldikten sonra bu hız sorununu yaşadım , bir süre kopmalar kesildi ve aralık ayı gibi kopmalar başladı ve son 3 gündür internet yok, bu konuyu telefon interneti aracılığıyla yazıyorum. Dostlar sizlere 2 sorum olacak
1- Hız engelleme aleti gibi bir şey takmış olabilir mi ? Böyle bir şeyin imkanı var mıdır ? ( port kutusu vs)
2- İnternet neden bu kadar çok kopuyor yani ışıklar geliyor en fazla 2 dk içinde geri gidiyor
İnternet bir daha gittiğinde ağ ayarlarından sorunu bulmaya çalıştım ve ekteki şekilde çıktı
Benim iç hatlarda sıkıntı olma ihtimali ile ISS de bir sıkıntı olma ihtimalinden hangisi ağır basıyor sizce ? Şimdiden teşekkürler.
1- Hız engelleme aleti gibi bir şey takmış olabilir mi ? Böyle bir şeyin imkanı var mıdır ? ( port kutusu vs)
2- İnternet neden bu kadar çok kopuyor yani ışıklar geliyor en fazla 2 dk içinde geri gidiyor
İnternet bir daha gittiğinde ağ ayarlarından sorunu bulmaya çalıştım ve ekteki şekilde çıktı
Benim iç hatlarda sıkıntı olma ihtimali ile ISS de bir sıkıntı olma ihtimalinden hangisi ağır basıyor sizce ? Şimdiden teşekkürler.